Nie przejmuj się, akurat przed Waszym wyjazdem zapowiadane jest kilkudniowe ocieplenie i można się spodziewać że w tym czasie dosypie aż miło. Jeszcze będziesz maił serdecznie dosyć białego puchu ;-)
Nie przejmuj się, akurat przed Waszym wyjazdem zapowiadane jest kilkudniowe ocieplenie i można się spodziewać że w tym czasie dosypie aż miło. Jeszcze będziesz maił serdecznie dosyć białego puchu ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Tym fajniej dla mnie, będzie można zrobić ciekawszy reportaż z wędrówkiNiech walczą!
![]()
Albo nie zrobić żadnego, bo po pierwszym dniu koncepcja wędrowania pójdzie w diabły :-) Między innymi dlatego unikam Kotliny Kłodzkiej zimą - dużo łażenia przez ciemny las w śniegu po kolana, jak dla mnie mało porywające zajęcie. Ale wiesz, zawsze można zwiedzić twierdze w Kłodzku i Jaskinię Niedźwiedzią w Kletnie :-D Można tez się podelektować przepyszną woda w rozlicznych okolicznych uzdrowiskach![]()
Tooo ja chyba jednak wezmę tego laptopa ^^
Nie licz na darmowe wifi w tej okolicy. Na HSDPA via GSM tez raczej nie :-D
Trochę roboty by się na nim znalazło, nawet bez monitora z rozsądnymi kolorami![]()
O proszę, jak to się wszystko szybko zmienia. Zawsze lubiłem tę okolicę za to że komórka najczęsciej nie miała zasięgu a tu takie nowość
P.S. Jak ostatni raz byłem w Pasterce (późna jesień 2006) to schronisko wyglądało jak by czas zatrzymał się tam 20 lat wcześniej i jedynie Pepsi oraz Snickers przypominały który jest rok.
Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 10-02-2012 o 13:46
Może i nie zadzwoni ale maila wyśle i nie będzie tłumaczenia że nie było jak odebrać :-)