mnie sie te 'sloneczne' bardzo podobaja.
btw.: niezle syfki na matrycy masz. szczegolnie na 6 to widac![]()
mnie sie te 'sloneczne' bardzo podobaja.
btw.: niezle syfki na matrycy masz. szczegolnie na 6 to widac![]()
lemina, 6,7,8 naprawdę przyciągają uwage - są bardzo dobre
na wszystkich niestety powinnaś trochę rozjaśnić niebo, widać pomiar wariował, ale IMHO niebo jest sporo za ciemne.
nr 1 zdecydowanie za ciemne, może pobawić się z łączeniem warstw z dwóch różnych wywołań ?
P.S> wyczyść matrycę, nr 6 nadaje się do PSucia, trzeba by te plamki wyretuszować.
Tych plam, to nawet nie zauważyłam wcześniej (to pewnie przez to, że ekran laptopa troszkę przybrudzony mam). Matryca miała prawo mi się zabrudzić, ponieważ w zasadzie prawie co drugie zdjęcie zmieniałam obiektyw![]()
Za ciemne niebo, to znowu efekt prac laptopowych. Przed wystawieniem oglądałam je na monitorze i wydawało mi się, że jest w porządku - widać się myliłam...
nie powiedzialbym, kadrowanie, maskowanie, doswietlanie, filtrowanie, zmiany stopnia gradacji, dzis fotografia analogowa to ne tylko oddanie klisz do labuZamieszczone przez nastier
a zeby nie bylo OT dla mnie swistak i gekon, choc gekonowi brak ogonka ucietego, z drugiej jednak strony szkoda ze taka mala GO, to znaczy za mala troche bo ogona nie chwyta...
Ostatnio edytowane przez thorin ; 05-02-2006 o 11:35
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ładnie - najbardziej 6, 7 i 8. Naprawdę fajnie to złapałaś.