Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 83

Wątek: [lemina]Zdjęcia.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

pantera śnieżna o ile sie nie myle fajna, gekon mógłby mieć ogon ostrzejszy.. Ale najlepszy jest gryzoń na przedostatnim
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    A wogóle to all the best z okazji zmiany cyferki z przodu. To z tej okazji "wystawiłaś" się na forum
    Dziękuję - jak zmieniac, to zmieniać Dwie cyferki na raz, w dodatku otworzenie własnej galerii na forum. Zmiany, mocium panie, zmiany.

Cytat Zamieszczone przez routlaw
    pantera śnieżna o ile sie nie myle fajna, gekon mógłby mieć ogon ostrzejszy.. Ale najlepszy jest gryzoń na przedostatnim
    Wiesz... Gekon może byłby ostrzejszy, gdyby mój współmałżonek pożyczył mi 100-400. Niestety 70-200, w dodatku jaszczur daleko... Ech i brak czasu na zmianę, bo ludzie, bo uciekanie... Niestety nie zawsze się ma to, co by się chciało Ale i tak jestem zadowolona z efektu. (nie ma to jak samokrytyka )

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja za muflonem - tylko przedostatnia mi sie podoba jako posiadajaca odpowiedni poziom ostrosci i/lub jasnosci.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

cześć lemina,
    ja trochę pomarudzę
    Zdjęcia nr 2,3,5 są IMHO nieostre do tego stopnia, że coś z tym trzeba by zrobić. Najlepiej z tego wychodzi nr 3, tylko faktycznie trochę za buro (jaśniej by się przydało). Jaszczurka naprawdę fajna, ale kurczę miękko, a do tego niezbyt się ta szpara po lewej trafiła - jest za wąska, nierównoległa do krawędzi, taka trochę nie teges.) Dwójkę w ogóle bym wywalił, bo poza rozmyciem jest ciachnięty ogon :-) Najlepsza IMHO jest jedynka - kolory OK, ostra, wygląda jakbyś trafiła na niego w puszczy, po 8 godzinnym podejśiu Świstak też jest bardzo fajny.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    cześć lemina,
    ja trochę pomarudzę
    miło, że marudzisz
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Zdjęcia nr 2,3,5 są IMHO nieostre do tego stopnia, że coś z tym trzeba by zrobić. Najlepiej z tego wychodzi nr 3, tylko faktycznie trochę za buro (jaśniej by się przydało). Jaszczurka naprawdę fajna, ale kurczę miękko, a do tego niezbyt się ta szpara po lewej trafiła - jest za wąska, nierównoległa do krawędzi, taka trochę nie teges.) Dwójkę w ogóle bym wywalił, bo poza rozmyciem jest ciachnięty ogon :-) Najlepsza IMHO jest jedynka - kolory OK, ostra, wygląda jakbyś trafiła na niego w puszczy, po 8 godzinnym podejśiu Świstak też jest bardzo fajny.
    Jeśli chodzi o jaszczurkę - trudno było mi zrobić to lepiej... Malutka, wysoko - w rezultacie wyszło jak wyszło... Z tą dziurą z lewej - gdyby jaszczurka była na środku, to też byście marudzili Jednakże nie da rady wyciąć dziury, chyba, że się zrobi zdjęcie panoramiczne - tylko gałązka i jaszczurka. Acha - światło też nie było rewelacyjne, ponieważ zdjęcie było robione w wielkim pawilonie.

A czy taki kot jest lepszy i ostrzejszy?

A taka jaszczurka:

Przyznaję bez bicia, że były pomniejszane i wycinane przez mojego mężowatego. Jeśli są
    lepsze, to wynika, że muszę jeszcze popracować nad zmniejszaniem i w ogóle nad obróbką...
    Ostatnio edytowane przez lemina ; 17-01-2006 o 22:21

Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

A teraz znowu coś obrabianego przeze mnie:
    Noga:

A to dla wielbicieli zwierzątek zawijających w sreberka:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

a świstak siedzi i maluje te cienkie czerwone linie na duuużych białych szkłach mnie dla odmiany podoboda się bardziej ten jaszczur czy też jaszczurka.jakoś mi kadr odpowiada. szkoda tylko ogona w drugiej odsłonie, ale byłaby inna skala wtedy.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Materiał wyjściowy masz dobry, ale pogoń Kolege Małżonka, żeby się nie lenił i popracował z Tobą nad obróbką.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No właśnie leciutko levelami i kontraścik miodzio
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    a świstak siedzi i maluje te cienkie czerwone linie na duuużych białych szkłach mnie dla odmiany podoboda się bardziej ten jaszczur czy też jaszczurka.jakoś mi kadr odpowiada. szkoda tylko ogona w drugiej odsłonie, ale byłaby inna skala wtedy.
    A to nie ja obcięłam - jak pisałam - mężowaty
    Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Materiał wyjściowy masz dobry, ale pogoń Kolege Małżonka, żeby się nie lenił i popracował z Tobą nad obróbką.
    Ależ on się nie leni - jak poprosiłam, to pokazał co trzeba... Problem polega na tym, że ja jakoś wolę nieobrabiane, ale niestety przekonuję się, że się nie da
    Ostatnio edytowane przez lemina ; 17-01-2006 o 23:12

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów