Zamieszczone przez szunaj60 Mam parę słoików ale z każdego po powiększeniu wychodzi mydełko.Fotka o małych wymiarach może być ale przy powiększeniach na 200% tragedia (z pełnej klatki). W jakim zastosowaniu potrzebujesz powiększać fotki 200%?
Zamieszczone przez tomekd2 W jakim zastosowaniu potrzebujesz powiększać fotki 200%? Onanistycznym no chyba że kolega pracuje w W11 i ze zbliżenia odbicia na gwoździu znajduje dowody
Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 26-01-2012 o 00:04
Zamieszczone przez tomekd2 W jakim zastosowaniu potrzebujesz powiększać fotki 200%? Mnie się zdarza powiększać i do 300%. I ma to, uwierz mi na słowo, sens praktyczny
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Zamieszczone przez Merde Mnie się zdarza powiększać i do 300%. I ma to, uwierz mi na słowo, sens praktyczny sprawdzasz Ci się piksele na matrycy nie przesunęły?
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Zamieszczone przez Goomis sprawdzasz Ci się piksele na matrycy nie przesunęły? Nie, ale zdarza mi się czasem szparować to i owo na krzywych.
Nie żadne szparować, przyznaj się ...sprawdzasz aberracje w C24-70/2.8 i C17-40/4
Jestę fotografę miszcz martwi się o podpis
Zasady na forum