obyś miał rację, właśnie z kolesiem piszę i na razie wychodzi, że to wędka. Zobaczymy jak potoczy się sytuacja
obyś miał rację, właśnie z kolesiem piszę i na razie wychodzi, że to wędka. Zobaczymy jak potoczy się sytuacja
powiedz że jutro przyjeżdzasz odebrać i kontakt się urwie, norma
SONY
Odbiór osobisty jutro od 7 do 10, 4 klientów już ma umówionych. Odpowiedziałem, że będęna 7, liczyłem że zaproponuje jakiś przelew, ale nic nie napisał więcej![]()
"To ogłoszenie nie jest już dostępne
Wybierz coś dla siebie z podobnych, które znaleźliśmy."
Boniek
zgłosiłem od razu, dowiedziałem się jeszcze, że sprzęt na gwarancji, użytkowany tylko do zdjęć, odbiór na Bema 2. Mam screena, jakby ktoś chciał zobaczyć zdjęcie aparatu. Gościu nawet się nie starał być wiarygodny.
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Często wchodzę na olx i te ogłoszenia na 5d3 systematycznie się powtarzają w różnych miastach. Ludzi ufnych nie brakuje i nie jednego uda im się zrobić w konia.
ateny22, że chciało Ci się w ogóle pisać z gościem. Przecież wiadomo, że to oszustwo albo sprzęt kradziony. Kradzionego spodziewam się, że byś nie kupił, a oszukanym chyba też nie chcesz zostać więc po co pisać skoro z góry wiadomo, że to wałek.
becekpl, dokładnie to samo ogłoszenie.
horak, pierwszy raz widziałem taką ofertę, oczywiście słyszałem o takich sytuacjach, więc chciałem sprawdzić, jak takie typy działają. No i na początku miałem wrażenie, że komuś ukradli sprzęt, więc ewentualnie chciałem pomóc namierzyć złodzieja.
Masz okazję znowu sprawdzić, tym razem na alle...
Canon EOS 5D Mark III, 70-200 IS, 50mm f1.2 85mm (5930027467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
(5d mk III, 70-200/2.8 IS, 50/1.2 L, 85/1.2 L, 16-35/2.8 L, 580ex II, wszystko za jedyne 4500 "kup teraz" + 100zł za kuriera, tylko przelew, nie PayU)