Masz rację, na pewno się pomylił bo EXIF pokazuje że wszystkie zdjęcia są z EF28-80mm f/3.5-5.6 USM![]()
Masz rację, na pewno się pomylił bo EXIF pokazuje że wszystkie zdjęcia są z EF28-80mm f/3.5-5.6 USM![]()
Gościu sprzedaje też 28-80 i tam wlepil m.in. jedno zdjecie z 18-55.
No to mu sie powaliły sample i tyle, napisz lepiej mu maila a nie dymy robisz na forumie![]()
Żadne dymy. Jest wątek to napisałem...
Do Gościa grzecznie napisałam maila, że się pomylił, zanim napisałem na forum.
Ostatnio edytowane przez wfal ; 08-10-2015 o 20:35
Wątek jest o podejrzanych aukcjach a nie o takich, gdzie nierozgarnięty sprzedawca myli sampleAle spoko przecież. O dymach z przymrużeniem oka pisałam.
A skoro napisałeś maila to po co tu tpo wklejasz? żeby się pośmiać z faceta? Nigdy się nie pomyliłeś?
Peace.
Spoko.
Witam. Takie coś znalazłem na allegro:
CANON EOS 70D SUPER STAN! OKAZJA! Bielsko-Biała (5734872603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sam aparat, bez pudełka ani informacji o miejscu i czasie zakupu. Ładowarka nowa, nie odpakowana, jakby była kupiona tylko po to, żeby nie był sam goły korpus. Napisałem do gościa czy ma pudełko i dowód zakupu. Na drugiej aukcji ma sam goły obiektyw Tamron 70-300.
Moim zdaniem jak ktoś kupuje a potem sprzedaje aparat tej klasy, to wie, że trzeba podać info o przebiegu migawki i dacie zakupu oraz gwarancji. Co myślicie?
Nick sprzedającego sugeruje, że jest to lombard sprzedający zastawione fanty.
Trudno o rozległą wiedzę w temacie.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
nic
chcesz to kup nie chcesz to nie kupuj ale zaśmiecasz watek
produkty z lombardu tak maja ze tak wygladaja
nie myśl tyle
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
R3 + RF85LDS