Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    co to za tekst :O w takim przypadku kupujacy albo spi na $$$ albo jest kretynem

ja kupujac szklo za 1000, 5000 czy 10000 czasami chce sample a czasami nie chce, w niektorych przypadkach mozna ocenic czy jest ostro na np jakims tam XXX/2.8, jak chce sample ze szkla za dyche i ktos mnie oleje to moze byc pewny ze i ja jego oleje, szanujmy sie wzajemnie a nie ''nie i ch**, sp***''....
    Myślę, że kupujący nie śpi na kasie ponieważ wtedy kupowałby w sklepie. Kretynem też nie jest a raczej kimś mądrzejszym niż Ci się wydaje ponieważ wie że te sample nic mu nie powiedzą. Woli kupić szkło, podłączyć do swojego body i cieszyć się swoimi zdjęciami niż analizując w 100 % cropie cudze zdjęcia z cudzego body. Chcesz kupić ostre szkło i mieć pewność, że absolutnie dobrze współpracuje z twoim body to idz do sklepu i testuj do woli. Dla mnie fotografia jest przyjemnością a nie paranoją.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Też miałem taki przypadek,takiego dupotruja.
    Napisałem ,żę w czasie pakowania ,obiektyw padł na podłogę i nie nadaje się do sprzedaży.
    Ten sam i pozostałe kilkanaście sprzedałem bez problemu,
    otrzymujac podziekowanie za ...itd.
    To tak jak ze zleceniem, jeśli z góry wiemy że ktoś jest problematyczny to lepiej odpuścić. Ja unikam trucicieli bo oni nawet w nowym obiektywie znajdą wady więc uprzejmie im dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez horak ; 13-04-2015 o 23:45

Uprawnienia umieszczania postów