Może stwierdził że tobie nie sprzeda. Jego prawo.
Może stwierdził że tobie nie sprzeda. Jego prawo.
Robisz ptaki i nie znasz gościa? Wąskie grono stanowicie. Popytaj znajomych z okolic Torunia, może znają faceta. Jest na allegro od 2001 roku. A to, że nie wysłał sampli... sorry - czy to podważa jego wiarogodnośc jako sprzedajacego? Twoje sugestie cokolwiek na wyrost. Raczej rozżalony jesteś i zupełnie niepotrzebnie podważasz wiarugodność sprzedajacego![]()
Powiem Ci kolego, że sam wkurzam się na pytania o przesłanie zdjęć i rzadko to robię chyba, że mam je pod ręką. Co z tych zdjęć chcesz wyczytać ? - pewnie ostrość. Jak kupujesz w sklepie też prosisz o sample. Nawet jeśli sam cykniesz parę fotek w sklepie to i tak nic z nich nie wyczytasz. Gdyby każdy podchodził do tego tak jak ty to większość z nas byłaby pewnie podejrzana. Wiesz czemu nie przesyłam zdjęć - bo taki ktoś rzadko kupuje ponieważ szuka na nich takich kwiatów, że i tak nie kupi. Prędzej czy później i tak sprzedam szkło i wiesz kto jest kupującym ? - ten co o nic nie pyta.
--- Kolejny post ---
Facet doszedł do wniosku, że trujesz dupe i nie chce mu się z tobą gadać. Pewnie sobie pomyślał, że kupisz i będzie miał przez ciebie same problemy bo doszukasz się małego włoska między szkłami. Nie dziwię się mu jeśli rzeczywiście wywarłeś takie wrażenie.
horak u mnie koleś w nowym obiektywie doszukał się włoska właśnie;D
tylko czas straciłem
ja tez nie wysyłam rawow bo i tak na 99% wróci z błędem do skrzynki
moje rawy waza sporo
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Ubawiłem się czytając Wasze odpowiedzi :-) Najlepszy tekst "moje rawy waza sporo". becekpl - słabą masz skrzynkę w takim razie (amatorską) :-)
Na pewno macie rację.
Dawajcie dalej Chętnie poczytam :-)
Jak nie chce się spotkać to nie sprzeda i to on ma problem a nie Ty. Może tak do tego podejdź![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Ja już odpuściłem temat. Nie chce to nie. Powoli znajdę sobie inny. Na razie mam 400/2.8 więc aż tak mocno mnie nie ciśnie żeby się użerać z jakimś dziwakiem.
Kosmo..
Nie tylko ja ale i inni sugerowali w postach ,że jak ktoś prosi o sample z takiego szkła ,to tylko wkurza sprzedającego.
Ja wprost Ci powiem,ze jakbym sprzedawał któryś ze swoich tele Canona(a zdziwiłbyś się bardzo ile i jakie posiadam lol: ) to podobną odpowiedź w treści też ode mnie otrzymałbyś jak Ci odpowiedział sprzedający ,którego uważasz za dziwaka i ja go bardzo doskonale rozumię.
Ostatnio edytowane przez violan ; 09-04-2015 o 20:05
Kosmo.
Nie spinaj sie tak.
Naprawde przesadziles wywalajac akurat tego czlowieka na forum o podejrzanych aukcjach.
Odpuść.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk