Cena jakby wypadło i zostało przejechane![]()
Cena jakby wypadło i zostało przejechane![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
W nocy z soboty na niedzielę (2/3.11.2013) miało miejsce włamanie do auta, które stało na parkingu przy Wrocławskiej 19 / Zielona Góra (z tyłu klubokawiarni Trzepak i firmy BUDKOM). Skradziono z niego sprzęt fotograficzny, tj. aparat Canon 5D Mark II (Ser# 210420202408) oraz obiektyw Canon 24-70mm.
Jeżeli widziałeś, lub wiesz cokolwiek - proszę Cię o kontakt!
Ten aparat jest dla mnie bardzo ważny i to nie tylko ze względu na finanse (choć zbierałam na niego 5 lat). Jeśli więc ktoś z Was wie coś, cokolwiek - odezwijcie się. Chcę go odzyskać i na pewno dogadamy się z aktualnym jego posiadaczem, oszczędzając sobie nawzajem mnóstwo problemów.
Jeżeli mogę prosić Cię o pomoc - UDOSTĘPNIJ proszę tę informację. Dziękuję!
Paulina, +48 603 264 760
Może nie allegro, ale dziś natrafiłem na: Aparat Fotograficzny Canon EOS 5D MARK III body - Sprzedajemy.pl
Co o tym myślicie? Podejrzana cena, brak większej ilości zdjęć i konkretnego opisu.
klon tego ogłoszenia też na wiarygodne nie wygląda
Canon EOS 5D MARK III body Kraków ? Tablica.pl
co za różnica ile zdjęćjakby było 10 kradzionych to by coś zmieniło na plus w kwestii wiarygodności ?
nawet gdyby to był cud i gdyby to były realne oferty to zdjęcie w ofertach jest kradzione >
New Gear: Canon EOS 5D Mark III | Popular Photography
Canon EOS 5D Mark III Review | retx.net
...obawiam się jednak że to nie cud![]()
nie rozumiem dlaczego zdjęcia przedstawiają dwa różne obiektywy czyli 85L oraz 85L II...
TANIO Canon 85mm f/1.2L USM idealny UPS Gratis (3703528930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z tego co widzę, to zdjęcia są z wikipedii .
NOWY CANON EOS 50D +2 OBIEKTYWY+INNE (3728680439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
pewnie 2-3 lata w szafie i nabierał mocy "Mam do sprzedania NIE UŻYWANY aparat CANON EOS50D"