Od samego początku mówiłem że nie tak powinno być. negatywy już są dwa i proszę zwróćcie uwagę na ogólną ilość komentarzy. Wszystkich 10; pozytywne 8 od sprzedających; negatywne 2 od kupujących. wniosek: konto zalożone w celu dokonywania oszustw. aby było łatwiej należało zrobić krótką historię i zakupiono 8 przedmiotów. Zdziwiony jestem podejściem klientów tych co wystawili negatywy. Pomijając moralną stronę tej transakcji należało by zadać pytanie; dlaczego nie czytali opisu aukcji z której wyraźnie wynika, że sprzedający nie posiada towaru.
A z którego fragmentu opisu wg ciebie wynika, że sprzedający nie posiada towaru?
CytujęJa rozumiem, że po cenie należy podejrzewać przewał, bo za tyle to w takim stanie 5DmkII nie kupiszSprzedam Aparat Canon Eos 6D Aparat działa jest na gwarancji do Września 2014 roku Stan techniczny jak i wizualny oceniam na bardzo dobry Aparat zrobił około 20 tysięcy zdjęć Nie ma możliwości odbioru osobistego ani przesyłki pobraniowej Po wpłacie pieniędzy na moje konto wysyłam aparat przesyłką ubezpieczoną![]()
1Ds mkII, 50D + S35/1.4 | C10-22 /3.5-4.5 | C 28-105/3.5-4.5 USM | C24/2.8 | CZJ Pancolar 50/1.8 |Petri 50/2.0 | Metz 58 AF-2
w niezłej cenie miała tez 5mk3
Aparat Canon Eos 5d mark III (3485719774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
taka aukcje przegapilem
--- Kolejny post ---
Canon 70-200 mm 2,8 L GRATISY (3506772719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zdjęcia z innej aukcji, poprosiłem o wyjaśnienie czy to obiektyw i IS- 0 odpowiedzi, wiec chyba tez wałek