Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Mieszany widok

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez FOTO-PAN Zobacz posta
    CANON 5D MARK II BODY (3329966433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wiem na 100% że na tej aukcji sprzedał aparat kupiony od kolesie przez gumtree z przebiegiem 482 tysiące zdjęć na karku... a w opisie pisał że nie zna przebiegu a wiem że wie do czego służy program eosinfo bo podawał mi przebieg z innej puchy, z tego co wiem w regulaminie allegro wyraznie jest napisane że nie można wprowadzać w błąd kupujących a opis ma być rzetelny... czy chciałbyś kupić coś od kogoś kto w pełni świadomie robi cię w bambuko
    Powiedzmy , Ty wiesz jaki był przebieg , ale sprzedawca nie musiał go znać . Spotkałem się też z tym , że EOSinfo popełniał błędy . Z drugiej strony istnieje coś takiego jak opcja sprawdzenia przed zapłatą - i po problemie . Jeśli koleś nie zgadza się , to rezygnuję z zakupu . Z całej tej historii - to żal mi tylko kupca - ale na głupotę nie ma lekarstwa . Tylko nikt z nas nie wie - a może wysyłka ze sprawdzeniem ?. A może kupujący ma za dużo kasy ?. Zastanawia mnie tylko , że ten Canon był taki "żywotny" . Pozdr.
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    Powiedzmy , Ty wiesz jaki był przebieg , ale sprzedawca nie musiał go znać . Spotkałem się też z tym , że EOSinfo popełniał błędy . Z drugiej strony istnieje coś takiego jak opcja sprawdzenia przed zapłatą - i po problemie . Jeśli koleś nie zgadza się , to rezygnuję z zakupu . Z całej tej historii - to żal mi tylko kupca - ale na głupotę nie ma lekarstwa . Tylko nikt z nas nie wie - a może wysyłka ze sprawdzeniem ?. A może kupujący ma za dużo kasy ?. Zastanawia mnie tylko , że ten Canon był taki "żywotny" . Pozdr.

dlatego zalecałem rozwag przy zakupię i przemyślenie sprawy

a co do przebiegu to jak grzecznie zapytałem czy to ten z gumtreee z 482k na migawce od razu wylądowałem na jego "czarnej liście"

Uprawnienia umieszczania postów