Pokaż wyniki od 381 do 390 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Jestem na Allegro od samego początku i uwierz mi, że nie naprawisz tego Świata, bo się nie da. Zawsze znajdzie sie ktoś, kto olewa temat i niekoniecznie jest to oszust. Są też i tacy, którzy szukaja łatwego zysku, ale na to to już są inne metody w naszym Prawie Karnym
    Poza tym to Ty decydujesz co chcesz kupić i zawsze możesz zapytać.
    ja to wiem że to kupujący decyduje zawsze co jest logiczne. Bolek02 ale to trzeba nie mieć sumienia i tacy ludzie zawsze będą spaleni i tyle a że mamy takie beznadziejne prawo to tak jest bo za takie coś popieram że allegro blokuje niech się nauczą żeby ludzi w błąd nie wprowadzać bo tak niestety być nie może. Podałem Ci przykład wyżej jak sprzedawca podziałał a byłem zainteresowany tym obiektywem, ale dobrze że dziada zablokowali. Allegro powinno kary nakładać za takie coś to by się może nauczyli i takich sprzedawców byłoby od razu mniej.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    zdjecie 24-70 l
    fajnie tylko bardzo niewyraźne to zdjęcie. Patrzy się na zdjęcia w aukcji i opis nie wiem czy ty tego nie widzisz ze opis jak i zdjęcia są oki w tej aukcji, a nie na te zdjęcia na które ty patrzysz i najlepiej poprosić o zdjęcia dodatkowe żeby przesłać jak jest sprzedający osobą fizyczną wtedy jest pewność.
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 23-08-2012 o 13:54

Uprawnienia umieszczania postów