Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Dla mnie jest podejrzane to, że przez 16 lat obiektyw był używany 3 razy. Może dla ciebie nie. Tak samo jak jest dla mnie podejrzane 10 letnie auto z przebiegiem 10 tyś chociaż nie twierdzę, że to niemożliwe.
    Ostatnio edytowane przez horak ; 21-01-2012 o 16:14

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Dla mnie jest podejrzane to, że przez 16 lat obiektyw był używany 3 razy. Może dla ciebie nie.
    imho przyczepiłeś się detalu. Zapytaj sprzedawcy co z nim robił, kiedy go kupił i czy ma dokument zakupu. Nie wyciągałbym pochopnych wniosków przed poznaniem detali i podpięciem szkła pod body. Póki co dla mnie nie ma nic podejrzanego ani w profilu sprzedawcy, ani w opisie aukcji. Odnośnie ceny - najwyraźniej nie ma ciśnienia na puszczenie tego szkła za grosze. Szkła zawsze stały w cenie i można je traktować jako swego rodzaju inwestycję - przede wszystkim w siebie. Czas zweryfikuje zakup
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    sebfoto,

Jak widać magia FF działa Zawsze się znajdzie jakiś chętny.
    Sam kupiłem puszkę i kilka słoików na allegro. Wolałem jednak osobiście dokonać inspekcji sprzętu przy świadkach, w miejscu publicznym, z obstawą ;-)
    Ostatnio edytowane przez sebfoto ; 21-01-2012 o 16:26 Powód: Automerged Doublepost
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Uprawnienia umieszczania postów