Tu pan âJanusz businessuâ sprzedaje ładowarki i akumulatory a body sprzedaje lub sprzedał na innych kontach
Przedmioty użytkownika dynamoo - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu pan âJanusz businessuâ sprzedaje ładowarki i akumulatory a body sprzedaje lub sprzedał na innych kontach
Przedmioty użytkownika dynamoo - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam 1100 pozytywów 4 neutrale i 19 negatywów, czy to dyskwalifikuje mnie jako sprzedawcę ? nie popadajmy w paranoje i czytajmy za co te negatywy ma sprzedawca bo może za to że sam coś kupował co było złomem i wystawiał negatywy a sprzedawca się odwzajemnił tak niestety działa nasze ułomne allegro w przeciwieństwie do ebay, obecnie sprzedaje dwa body w stanie idealnym z minimalnym przebiegiem i co te negatywy odwetowe mają świadczyć że sprzedaje złom... Jak ktoś ma 100 komentarzy pozytywnych a 25 negatywnych to ok sprawa prosta osoba nie godna zaufania ale warto patrzeć jaki procent jest tych negatywów za co wystawione bo tak to każdego można nazwać oszustem, po prostu są osoby którym nie zależy na komentarzach a na własnym dobru i mają odwagę wystawić negatyw za przekręt a jak ktoś nawet oszukany nie chce sobie brudzić pięknego konta to oczywiście oko przymyka negatywu nie wystawia i sam negatywu nie otrzymuje co jest moim zdaniem bezpłciowe i naraża następnych na kontakt z oszustem zamiast przestrzec
Dodam że sam zostałem perfidnie oszukany na allegro max 3 razy z czego jedna sprawa poszła na policję na 700 dokonanych zakupów, wiec to jest nic.
Ostatnio edytowane przez max5 ; 31-07-2015 o 15:55
ADOBE PHOTOSHOP CS6 EN WIN/MAC FV ESD (5552221590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co powiecie na tą aukcję??? Podejrzanie niska cena, pytałem sprzedawcę i podobno daje licencję i fakturę.
zapytaj tu ta osoba kupiła i wystawiła pozytywny komentarz Informacje o Użytkowniku Odi_Ziom - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozytywne to dają nawet temu sprzedawcy co lightrooma sprzedaje za 50zł.
Jak wygląda taka licencja od Adobe?
Orientujecie się, czy zmienił się wygląd dekielków Canona? Bo ten ze zdjęcia na tej aukcji nie wygląda mi na oryginalny a obiektyw podobno nowy.
Canon 135L 2.0 Nowy (5638500664) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
6D || 5D || EF 17-40mm f/4 L || EF 35mm f/1.4 || EF 50mm f/1.4 || EF 85 mm f/1.8 || EF 135 mm f/2.0 || SPEEDLITE 580 EX II
Tylko mam wrażenie, ze na deklach z obiektywów z USM był napis "Ultrasonic" pod "Canon".
Nowe dekle są takie jak na zdjęciu. Już w tamtym roku takie były. U mnie na 24-105 był tylko Canon, bez Ultrasonic.
R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
https://500px.com/mkkaczy
Dzięki za info, w takim razie czekam jeszcze na odpowiedź od sprzedającego.
6D || 5D || EF 17-40mm f/4 L || EF 35mm f/1.4 || EF 50mm f/1.4 || EF 85 mm f/1.8 || EF 135 mm f/2.0 || SPEEDLITE 580 EX II
daleko nie masz, podjedź, sprawdź ...i kup![]()