Strona 159 z 222 PierwszyPierwszy ... 59109149157158159160161169209 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 581 do 1 590 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Uzależniony

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Kolega Iczek rownie dobrze mogl sobie napisac ta nowele na kolanie. Jakby sie ta mroczna historia nie skonczyla, zawsze warto przedstawic przedmiot taki jaki jest i nie zbywac potencjalnych kupujacych.

Uzytkownicy allegro juz zapewne maja dosc ziemniakow zamiast tel i podobnych akcji.

Niestety, swiat jest taki a nie inny. I lepiej dmuchac na zimne.
    Nikt nie mówi żeby nie dmuchać na zimne. Ja też staram się być ostrożny i o wszystko skrupulatnie pytać ale narzucanie obowiązku umieszczania sampli zdjęć w ofertach sprzedaży jest absurdem. Każdy sprzedaje jak chce i kupującym nic do tego a czy sprzedający sprzeda czy będzie się bujał to już jego sprawa. Dla mnie ważniejsze są rzeczywiste zdjęcia sprzedawanego przedmiotu, jego wygląd, stopień zużycia, stan techniczny niż nic nie mówiące mi sample, które można w zaciszu domowym robić na live view tak żaby obraz był ostry jak żyleta chyba, że są tacy geniusze co potrafią po zdjęciach ocenić sprawność obiektywu to zwracam honor - ja taki genialny nie jestem.

Bywalec
    Miasto
    Radom

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    (...)Dla mnie ważniejsze są rzeczywiste zdjęcia sprzedawanego przedmiotu, jego wygląd, stopień zużycia, stan techniczny niż nic nie mówiące mi sample, które można w zaciszu domowym robić (...)
    Idąc tym tropem - to odrobina fotoszopa i i sprzęt po Afganistanie wygląda, jak nówka!
    Oczywiście, obowiązek zamieszczania sampli - to gruba przesada, ale gdy kupujący grzecznie prosi...
    Dla mnie ważny jest też sam kontakt z kontrahentem - choć i tu pewnie średnio biegły hochsztapler nie miałby kłopotu z wprowadzeniem mnie w błąd

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Kolega Iczek rownie dobrze mogl sobie napisac ta nowele na kolanie. Jakby sie ta mroczna historia nie skonczyla, zawsze warto przedstawic przedmiot taki jaki jest i nie zbywac potencjalnych kupujacych. .
    Ależ głupoty piszesz. Szkoda nawet gadać. Nawet gdyby Ci wyryć to na czole to i tak nie uwierzysz. Dla Ciebie każdy to przysłowiowy "pijak złodziej" i te zabawy w insynuacje. Byle popluć trochę jadem.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Ależ głupoty piszesz. Szkoda nawet gadać. Nawet gdyby Ci wyryć to na czole to i tak nie uwierzysz. Dla Ciebie każdy to przysłowiowy "pijak złodziej" i te zabawy w insynuacje. Byle popluć trochę jadem.
    To nie jad, to konserwatyzm.

Uzależniony

Konserwatyści kupują w sklepach nie w internecie.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Konserwatyści kupują w sklepach nie w internecie.
    Dobre [like]!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Uprzejmie proszę, aby admin usunął cały ten fragment wątku, w którym pojawia się nick i link do tej aukcji, bo szkalujemy imię bogu ducha winnej osoby. A spraw anie dotyczy 500zł, ale poważnych pieniędzy.
    Iczku, były właściciel obiektywu EF 600/4 ma przecież pełne prawo zarejestrować się na forum (jeśli go tu nie ma) i przedstawić swoją wersję wydarzeń. Jeśli z tego prawa skorzystać nie chce, to znaczy że najprawdopodobniej ma to gdzieś.

Nie ma sensu ani cenzura w tym wątku (przypominam: jego tytuł to "PODEJRZANE aukcje"), ani również zabawa w adwokata.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Merde. Taka argumenracja jest identyczna do tej: skoro pani nie zglosila ze gwalci Pania codZiennie przelozony, to sprawy nie ma.
    Identyczna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A gdyby taki przekaz tez nie docieral do admimow dorum to przypomne iz w Polsde póki co mamy prawo, ktore opiera sie na zasadzie
    Udowodnienia winy, a nie udowadniania niewinnosci.
    Taka sobie stara rzymska zasada znana od jakiego 1000 lat.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

dawniej jas_rambo

CANON A F (5315114984) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - wygląda podejrzanie, niedbale ustawiona aukcja, użytkownik bez komentarzy.

Strona 159 z 222 PierwszyPierwszy ... 59109149157158159160161169209 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów