InterFoto to wielokrotnie sprawdzony sprzedający i raczej nie bawią się w wciskanie kitu. Osobiście mogę polecić.
InterFoto to wielokrotnie sprawdzony sprzedający i raczej nie bawią się w wciskanie kitu. Osobiście mogę polecić.
kupowałem u nich i sprzedawałem lub wymieniałem jak dla mnie są całkiem ok
a ta 7d ma jakieś otarcia wiec cena za taki przebieg i kilka rys całkiem ok
Patrząc ceny używek aż tak bardzo nie odstają, przebieg mały, widocznie był wykorzystywany do filmowania może stąd taka cenaale dają gwarancję.
Żeby była jasność Ja nikogo nie oskarżamW oczy rzuciła mi się taka oferta, więc wrzuciłem. Faktycznie używki 7D tak stoją. Myślałem, że ten sprzęt drożej chodzi.
Kupiłem 7D z przebiegiem 20 tys. bez żadnych otarć za 2700 zł miesiąc temu. One tyle stoją teraz po prostu.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Zdecydowanie tak, ponieważ dostaniesz na niego gwarancję.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
A czy ktoś z Was miał już okazje kupić u nich obiektyw? Oznaczenie 3 potocznie u nich oznacza, że na obudowie są drobne ryski. Czy faktycznie tylko na obudowie? Czy opis zazwyczaj zgadza się z rzeczywistością?