nie zgodzę się, przede wszystkim san techniczny obiektywu się liczy
a żeby się o tym przekonać wystarczy przejrzeć zakończone aukcje
--- Kolejny post ---
nie zgodzę się, przede wszystkim san techniczny obiektywu się liczy
a żeby się o tym przekonać wystarczy przejrzeć zakończone aukcje
Ludzie a jaki to problem wydrukowac fakture? Co ona oznacza jak sprzet jest juz po gwarancji? Jak ktos ma was oszukac to i tak oszuka.
Chętnie zgłoszę, nie ma problemu, tylko powiedz co w tej aukcji jest nie tak ?
Wysyłka z USA nie jest zabroniona, cena niska bo body z dużym przebiegiem, podany imienny adres e-mail na WP i pierwsza aukcja, bo każdy miał kiedyś swój pierwszy raz
Co mam napisać, że mam przeczucie ?
--- Kolejny post ---
No wiesz, każda faktura jest do sprawdzenia przecież, bo ktoś to rejestruje i księguje chyba .
Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 05-01-2014 o 21:14
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
A jak chcesz sprawdzic fakture z innego miasta z jakiegos sklepu nie sieciowego? Pojedziesz do tego sklepu i bedziesz ich gnebil o fakture z przed roku czy dwoch?
Generalnieto zycze powodzenia....
Ostatnio edytowane przez scooter ; 05-01-2014 o 23:19
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Czyli jak rozumiem przed kazdym zakupem przedmiotu uzywanego dzwonisz do sklepu celem weryfikacji???
Bolek02 jesli pracujesz w us i robisz to sluzbowo to sie nie liczy, ja mowie o zwyklym kowalskim, ktory kupuje sprzet uzywany...
Ostatnio edytowane przez scooter ; 05-01-2014 o 23:33
Przynajmniej ma pewność co do zakupu. Popieram, chociaż tak jeszcze nie robiłem![]()
Powiem wam ze nawet canon nie weryfikuje faktur w programie cashback....