Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Nie. Ten temat został założony, bo ostrzegać ludzi przed ewidentnymi wałkami, nie przed czyimiś urojeniami.
    Aukcje usuwane przez pracowników allegro, więc - póki co - nie urojenia, tylko coś jest na rzeczy.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Aukcje usuwane przez pracowników allegro, więc - póki co - nie urojenia, tylko coś jest na rzeczy.
    Niestety różnie z tym bywa. Problem polega na tym że czasem sprawa jest dość zawiła i pracownik alle usuwa (może mają taki prikaz że lepiej usunąć niż później mieć problemy).
    Nie chcę się tu rozpisywać ale mój znajomy (ma legalny sklep na alledrogo) miał taki problem (ma legalny sklep na alledrogo), że konkurenci wymyślili sobie na niego taki sposób. Raportowali jego aukcje pod różnymi pozorami i przedmioty znikały mimo że pochodziły z legalnych źródeł. Niestety świat w którym żyjemy jest dziki i ludzie zamiast zajmować się tym w jaki sposób być lepszym od konkurencji i rozwijać swój biznes wolą posuwać do takich metod. Jak widać donosy do skarbówki czy PIP-u już nie wystarczają.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów