do 10 000 można spoko, allegro zwraca
powyżej to już ryzyko
ale za te pieniądze to prawdziwa okazja...może się okazać
do 10 000 można spoko, allegro zwraca
powyżej to już ryzyko
ale za te pieniądze to prawdziwa okazja...może się okazać
Lokalizacja Wielka Brytania. Nowe konto. Aparat użyty kilkukrotnie i już nie potrzebny. Aukcja dla ludzi o mocnych nerwach. Ja bym wolał nie liczyć na zwrot allegro
Zgadza się. To, że jest "gwarancja" allegro do 10 tys. to nic nie znaczy bo żeby jakakolwiek kasę odzyskać to trzeba przejść drogę przez męki, odwiedzić parę instytucji a tak naprawdę nie ma się żadnej "gwarancji", że allegro nie odrzuci wniosku.
Lepiej czasami dołożyć trochę kaski i kupić ze sprawdzone źródła.
i dlatego warto płacić na allegro CC-jakby co to robisz reklamacje w banku-mniej zachodu a kasę oddadzą
myślę ze on za taka kasę tego nie odda
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 21-07-2013 o 19:14
miałem racje aukcja się skończyła na 13k ,teraz w opcji "kup teraz " jest 16k
Canon 5d mk III & canon 70-200 IS II (3444608154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko ze poprzednim razem nie było kwoty minimalnej wiec dlaczego nie ma negatywa skoro nie sprzedał za te 13k??
Niektórzy ludzie odzyskują pieniądze, inni nie. Na pewno nie jest to miłe i przyjemne. Kupując coś chcę się cieszyć tym zakupem a nie szargać nerwy w wirtualnym świecie. Przy tej aukcji zdrowy rozsądek podpowiada, że "okazja" jest zbyt dobra jak za prawie nowy sprzęt, a ryzyko zbyt wielkie, by się w to bawić.