Informacje o Użytkowniku MASTERTOP Omijajcie go z daleka. Na przesyłkę czekam już prawie miesiąc i po nowych komentarza wygląda na to, że to podróby.
Informacje o Użytkowniku MASTERTOP Omijajcie go z daleka. Na przesyłkę czekam już prawie miesiąc i po nowych komentarza wygląda na to, że to podróby.
są body, są gripy, są obiektywy i lampy też są o chęciach nie wspominając
Temat zawiera już 57 stron i przyznaję, że nie czytałem wszystkich postów. Sorry jeżeli ktoś już o tym pisał.
Sprzedawałem ostatnio Canona 1100D na Alledrogo i miałem 5 dziwnych ofert, ale tylko na e-maila.
Wszystkie z UK.
Zawsze pierwsza wiadomość była z Czech z zapytaniem czy wysyłam poza PL.
Drugi mail pytał ile będzie kosztować przesyłka za granicę i czy zakończę aukcję za plecami Allegro.
Trzeci to jakieś lipne potwierdzenie z Banku Barclays z żądaniem przesłania dowodu nadania przesyłki.
I w tym momencie coś mnie ruszyło. Nie wysłałem sprzętu i zatelefonowałem do kumpla który ma firmę budowlaną w Anglii.
Wyśmiał mnie i powiedział, ze wpłacający może się rozmyślić w dowolnym momencie i zostaję bez kasy i aparatu.
Na domiar złego aukcja poza Allegro i zażalenie tylko do Pana Boga.
Miał podobny przypadek, gdy Angol miał mu przesłać 10 000 funtów na konto. Kasa już była zaksięgowana i następnego dnia pojawił się debet na koncie, bo zleceniodawca się wycofał.
To tak zwane operacje kredyt ...........
Pozdrawiam
Nigeria wiecznie żywa
Tu masz na Allegro wszystko opisane
Regulamin pkt 8.
Czy coś się pojawiało w tym wątku o użytkowniku alledrogo - romanos_2011?? Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dziwi mnie tak niska cena za nową piątkę. Raz już miałem przewałkę ze sprzedawcami z Allegro (zakończona sprawą na Policji - ta historia przewinęła się w zeszłym roku w pierwszej edycji tego postu). Także teraz wolę dmuchać nawet na lodowate![]()
System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.
Jeśli jest możliwość odbioru osobistego a takowa możliwość istnieje z opisu to nie widzę nic niepokojącego,choć ceny atrakcyjne to fakt
Sent from my iOS
Ja od siebie mogę polecić przy sprzęcie takiej wartości odbiór osobisty.
Oczywiście - od zaufanego sklepu nie widzę przeszkód w zakupie wysyłkowym,
ale od osoby prywatnej czy małego sprzedającego wolałbym osobiście.
Regulamin pkt 8.
Chwilowo niestety nie po drodze do stolicy, więc chwilowo nie skorzystam z tej opcji, lecz jakby ktoś się okazał że korzystał z oferty tego użytkownika aledrogo, prosiłbym o info.
System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200