Sandisk CF Extreme III 16GB - Nowa + Czytnik kart (2684503983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
atrakcyjna cena, co myślicie o tej aukcji ??![]()
Ten fant można łatwo dokupić.
--- Kolejny post ---
Nie pchaj się w to. Kup z fakturą od kogoś innego. Jeśli się okaże, że dostaniesz podróbkę to przynajmniej oddasz.
Zerknij tutaj
Lepiej mieć pewność niż brak zdjęć lub błędy odczytu.
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
Cena wcale nie jest rewelacyjna. Po co Ci czytnik ??? Naprawdę taki potrzebujesz??? jeżeli chcesz SanDisk to może lepiej dołożyć i kupić 60Mb/s. w tej cenie osobiście proponuję Karta CF 16 GB x 233 Profesjonalna PRETEC 35 MB/s (2689138363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do niedawna używałem jej z Canonem 40D i była rewelacja. W to się nie pchaj bo zaoszczędzisz kilka zł. a możesz stracić kilka razy więcej.
[QUOTE=sebfoto;1116897]
Nie pchaj się w to. Kup z fakturą od kogoś innego. Jeśli się okaże, że dostaniesz podróbkę to przynajmniej oddasz.
Zerknij tutaj
spoko strona thx
--- Kolejny post ---
cena jest rewelacyjna bo te San Diski chodzą powyżej 200żł, czytnik mi nie potrzebny - chodzi mi o kartę. Dzięki za propozycje ale od zawsze używam San Diska Extreme i nigdy mnie nie zawiodły dlatego takich szukam, ale oczywiście nie z tej aukcji :-D
Zrobisz jak uważaszTwoja kasa. Odnośnie - kart skorzystałem z testu CF w DFV i nie zwiodłem się. Poza tym może zauważyłeś, że te po 200 co piszesz maja dwa razy większą prędkość zapisu i odczytu
Ostatnio edytowane przez gregorio1972 ; 15-10-2012 o 11:53
czy ktos nie stracił tego obiektywu Obiektyw Canon ES-71II (EF USM 50/1,4) (2722219042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sprzedający to kompletny ignorant albo lepszy numer![]()
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Canon