To faktycznie musisz się nie orientować w temacie. Za tysiąc też można kupić tyle że padaczkę więc o czym mowa.
To faktycznie musisz się nie orientować w temacie. Za tysiąc też można kupić tyle że padaczkę więc o czym mowa.
Dlaczego od razu podejrzane? To, że inni sprzedają za strasznie wygórowane ceny to co innego.
W sumie zauważyłem, że zawaliłembo niedaleko mnie a tak bym brał z odbiorem osobistym.
Pozdrawiam.
5D+20D+C35f2.0+C85f1.8+N180f2.8
Pozdrawiam Michal
ale nie jest to przecież "kup teraz" za 4.500?
podejrzana jest jedynie przedpłata przy odbiorze osobistym i mały staż - ale to może właśnie kwestia braku doświadczenia?
no fajna aukcja i osoby w niej biorą udział. Nie ma w niej typowego odbioru osobistego tylko po przedpłacie lub sam przelew. Obiektyw widać, że nieźle wyeksploatowany bo aż ma nalot na pierścieniach, a te 3 ostatnie zdjęcia to nie wiem po co zamieszczone jak to nie real fotki tylko z katalogu wzięte ehhh. Fajnie jeszcze pisze, że zadbany sprzęt to chyba sprzętu nie widział zadbanego. Żadnych konkretów odnośnie sprzedawanego sprzętu nie ma tak jak to bywa w rzetelnych aukcjach: ile ma np. migawka przejechane i tak dalej. Szkoda nawet czasu na takie aukcje. Zadałem troche nurtujących pytań sprzedającemu, więc okaże się czy nie kręci![]()
Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 08-09-2012 o 23:22
Zajrzałem na Tablica.pl sprawdzając po ile chodzą 5D mk II, no i nogi się pode mną ugięły
Najlepsza oferta jaką znalazłem to 3 tysiaki, ale powyżej Kolega zapodał link do jeszcze lepszej oferty![]()
Ech...
Ostatnio edytowane przez agressive ; 09-09-2012 o 02:20
aukcja już usunięta, coś było na rzeczy![]()
Na tablice 2x trafiły szkła, które w tym samym czasie sprzedawałem na allegro. W przypadku drugiej oferty z tablicy oszustowi nie przeszkadzał nawet mój mail wlepiony na środku zdjęć które wstawiłem na allegro...