jak bym potrafił wymówić nazwę miejscowości, z której on jest to bym się tam przejechał
;-)
tylko odbiór osobisty brałbym pod uwagę
jak bym potrafił wymówić nazwę miejscowości, z której on jest to bym się tam przejechał
;-)
tylko odbiór osobisty brałbym pod uwagę
No to teraz ja:
http://allegro.pl/canon-ef-50mm-f-1-...391508581.html
1. 0 komentarzy
2. 0 zdjęć
3. 5-10 dni roboczych do dostawy (Pyrzyce chyba nie są na końcu świata).
4. Dostawa paczka priorytetowa...
Coś mi tu brzydko pachnie...
Faktycznie dobra propozycja![]()
"Obiektyw chwalony żart zazwyczaj ZA bardzo Solidna budowę"
"umożliwia także bd uzyskanie niezwykle płytkiej głębi ostrości"
Nie wspominając o interpunkcji![]()
Odpisał mi że obiektyw jest w Rotterdamie - poprosiłem o fotki - zobaczymy![]()
Inne przedmioty sprzedającego - równie interesujące - 5DII, 70-200/2.8IS![]()
Na prośbę przesłał zdjęcia, więc może jednak nie przekręt - ale za profesjonalnie to nie wygląda...
Ja raczej licytował nie będę![]()
Canon 1D IV i 5DSR| szkła EF | Olympus OMD E-M1 + szkła |Canon S95 | | PC
Pentax MX | Takumar 50/1.4 |
żywcem skopiowane z wikipedii
http://pl.wikipedia.org/wiki/Canon_EF_50mm
Może ten człowiek nie wie co sprzedaje![]()
Magia zdjęć
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Napisałem do tego użytkownika odnośnie obiektywu żeby przesłał fotki na maila i okazało sie że jest to obiektyw canon ef 70-200 f/2.8 L usm, więc wersja z roku 1995 a nie to co w opisie że canon ef 70-200 f/2.8 L is ii usm z 2011 roku. Także allegrowicz oszukuje bo jest niezgodność sprzedawanego produktu z opisem. Sprawa zgłoszona do allegro dostał upomnienie od nich ale jak widać opisów nie pozmieniał.
Brak słów do takich osób. Najgorsze będzie jak ktoś wylicytuje za dużą kwotę obiektyw bo będzie myślał że kupuje najnowszą wersje a otrzyma stara gdzie używka chodzi od 3700 zł a nowy 700 zł więcej. Także radze uważać na niego tym bardziej że nie ma zdjęć załączonych tłumacząc się że nie może załadować. Pewnie ten canon 5d mark ii to moze jedynka albo coś innego skoro z obiektywem taki przekręt.
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 02-06-2012 o 22:07 Powód: Automerged Doublepost