Znacie może ten sklep?
https://www.eglobalcentral.pl/canon-...iABEgLgHvD_BwE
Canon EF 24-70mm f/4L IS USM jest za 2480 zł, podczas gdy w innych sklepach ponad 3tyś i zastanawiam się...
A jaki to sklep i gdzie ma siedzibę zobaczSkojarz z valuebasket i innymi podobnymi tego typu tworami i zdecyduj, czy chcesz podjąć to ryzyko.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Dzięki Cichy. Już przypominam sobie wątek-tasiemiec o value...
Czy ktoś nie zgubił 80d?
APARAT CANON EOS 80D BODY (7135866796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
@r_m z czystej ciekawości: czemu ta aukcja jest podejrzana?
Chodzi o skład zestawu: aparat z przykręconą szybkozłączką statywową, bez żadnych dodatków. Nawet w pozostałych ofertach lombardów większość to zestawy z torbą i ładowarką, często z pudełkiem i dokumentami. Nie twierdzę, że przedmiot na pewno pochodzi z przestępstwa, bo można sobie wyobrazić, że ktoś zastawia sam aparat za drobny ułamek wartości (zastawiając pełny komplet mógłby dostać więcej) zakładając, że zwrot mniejszej kwoty będzie mniejszym problemem, niż zwrot większej, ale coś poszło nie tak, i nie był w stanie wykupić. To jak najbardziej jest możliwe, jednak wystawienie do sprzedaży samego body jak dla mnie wygląda dziwnie, i dlatego zwróciłem uwagę na tą ofertę.
Aaaa.... dobre. Nie zwróciłam na te rzeczy uwagi, a cena nie jest na tyle atrakcyjna, aby budzić podejrzenia jakiegoś przekrętu.![]()