Pokaż wyniki od 1 751 do 1 760 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar max5

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

mam 1100 pozytywów 4 neutrale i 19 negatywów, czy to dyskwalifikuje mnie jako sprzedawcę ? nie popadajmy w paranoje i czytajmy za co te negatywy ma sprzedawca bo może za to że sam coś kupował co było złomem i wystawiał negatywy a sprzedawca się odwzajemnił tak niestety działa nasze ułomne allegro w przeciwieństwie do ebay, obecnie sprzedaje dwa body w stanie idealnym z minimalnym przebiegiem i co te negatywy odwetowe mają świadczyć że sprzedaje złom... Jak ktoś ma 100 komentarzy pozytywnych a 25 negatywnych to ok sprawa prosta osoba nie godna zaufania ale warto patrzeć jaki procent jest tych negatywów za co wystawione bo tak to każdego można nazwać oszustem, po prostu są osoby którym nie zależy na komentarzach a na własnym dobru i mają odwagę wystawić negatyw za przekręt a jak ktoś nawet oszukany nie chce sobie brudzić pięknego konta to oczywiście oko przymyka negatywu nie wystawia i sam negatywu nie otrzymuje co jest moim zdaniem bezpłciowe i naraża następnych na kontakt z oszustem zamiast przestrzec

Dodam że sam zostałem perfidnie oszukany na allegro max 3 razy z czego jedna sprawa poszła na policję na 700 dokonanych zakupów, wiec to jest nic.
    Ostatnio edytowane przez max5 ; 31-07-2015 o 15:55

Uprawnienia umieszczania postów