Ktos miał do czynienia z FunkyFotos @ PRO Adapter CANON EF / EOS - NIKON [Potw. AF] @ (5521102001) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., od adapterów canon - nikon, prawie miesiąc czekam na dostawę, brak kontaktu.
Ktos miał do czynienia z FunkyFotos @ PRO Adapter CANON EF / EOS - NIKON [Potw. AF] @ (5521102001) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., od adapterów canon - nikon, prawie miesiąc czekam na dostawę, brak kontaktu.
a co twoje pytanie ma do "podejrzane aukcje allegro"?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
na pewno autorzy komentarzy mieli kontakt, poniżej link do negatywów :
Informacje o Użytkowniku FunkyFotos - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a sam sprzedający jak widać na ten moment ostatnio logował się na allegro 21.07.2015, 10:35:53
...czyli jest wysoce prawdopodobne że żyje - a czy zwróci $$$ to już inna sprawa
radzę czytać komentarze przed zakupem, nie kupiłbym nawet śrubki od kogoś takiego
na 8,5 tys komentow 15 negatywow, nie widze problemow
sprzdaje foto shit dlatego bym nic u niego nie kupil
ale te oraz neutralne komentarze mówią co nieco nt procedur rozwiązywania ewentualnych problemów przez sprzedającego...
podejrzanego ja też nic - widzę za to że wiele osób pisze o chamstwie przy próbach reklamacji - dogadali się ?![]()
Ja po ostatnich akcjach na ale drogo, bede unikal sprzedawcow z negatywami. Nie ma sensu tracic czasu i nerwow.
tu się zgodzę ze lepiej ominąć takiego jak się da
tylko ze ja zawsze sprawdzam komenty przed kupnem...