Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez mirekxx Zobacz posta
    Opiszę wam pewne cwaniackie zachowanie sprzedającego na allegro, uf sprzedający posiada kilka kont na allegro i wystawia na nich różne sprzęty foto, na kilku aparaty i obiektywy a na innych akcesoria , co ciekawe żeby zwiększyć zarobek wpadł na dość szczególny sposób , a mianowicie w zestawach z aparatami zamienia oryginalne ładowarki i akumulatory i dodaje najtańsze chińskie a oryginalne ładowarki i akumulatory sprzedaje oddzielnie ale to nie wszystko tak samo robi z obiektywami w których są np. w zestawach oryginalne osłony i miękkie etui, obiektywy sprzedaje bez tych akcesoria a osłony i etui wystawia na oddzielnych aukcjach i innych kontach, tak dla przykładu ładowarka chińska LC-E6E kosztuje 20zł a on oryginał sprzedaje za 120zł, dodatkowa stówka wpadła, wiec zanim kupicie na aukcji w której są piękne zdjęcia sprzedawanego aparatu lub obiektywu ale nie widać jakie akcesoria wchodzą w zestaw a w opisie w sposób mętny jest napisane co wchodzi w zestaw, zapytajcie sprzedającego czy daje oryginalne akcesoria bo potem do ceny zakupu będziecie musieli doliczyć koszt oryginalnej ładowarki, akumulatora, osłony przeciwsłonecznej lub jeszcze innych akcesoria .
    Nie chce wskazywać palcem tych kont na allegro ale to bardzo nie fair podejście do kupującego
    ja tylko napisałem jak sprawa wyglada chcecie kupujcie wasz wybór

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez mirekxx Zobacz posta
    ja tylko napisałem jak sprawa wyglada chcecie kupujcie wasz wybór
    Bóg zapłać
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Uprawnienia umieszczania postów