No widzisz, tylko taka jest różnica, że osoba która tu nam wytykasz ma konto na 5 i 30 pozytywów. Jak dla mnie to pomówienie a nie ostrzeżenie.
No widzisz, tylko taka jest różnica, że osoba która tu nam wytykasz ma konto na 5 i 30 pozytywów. Jak dla mnie to pomówienie a nie ostrzeżenie.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Ja mam na allegro 550 pozytywnych i 1 negatywny. Rozumiem, że stawia mnie to na z góry straconej pozycji? Jak dla mnie takie powtarzalne działanie, o którym pisałem wcześniej, bardziej świadczy o nieznanym źródle pochodzenia towaru.
Właśnie zobaczyłem, że jedno z tych kont zostało z jakiegoś powodu zawieszone przez allegro.
Ostatnio edytowane przez kashpir_pl ; 27-11-2014 o 03:01
Siem de i kilka obiektyvoof
Czy pan Bolek02 to ten sam pan od nowych obiektywów?
http://www.canon-board.info/pierwsza...m-canon-98142/
??????
W/g mnie to też jakiś wałek i nie zamierzam mieć skrupułów by tak to nazywać.
Jeśli coś komuś oferujemy to bądźmy dorośli i nie stwarzajmy podejrzeń poprzez niechlujstwo i lenistwo kopiując czyjeś fotki i opisy. No chyba że to rzeczywiście wałek :P
Z niby Allegro otrzymałem e-mail.
pewnie ktoś się nabierze.
aha
NIE MAM KONTA NA ALLEGRO
wklejam tekst e-maila:
Fromďź
Allegro.pl<users@web.com>
Toďź
kulbin<xxxxxxxxxx@wp.pl>
Timeďź
13 listopad 2014 (Cz) 22:47
Sizeďź
32 KB
(20 KB)803-472-569.html
Drogi użytkowniku Allegro,
W ramach naszych względów bezpieczeństwa regularnie aktywność ekranu Allegro w rachunkach. Niedawno skontaktował Cię po zauważeniu problemu na koncie.
Poprosiliśmy o informacje od Ciebie z następującego powodu:
Niedawno otrzymał raport z nieuprawnionym użyciem karty kredytowej, związanej z tym kontem. Na wszelki wypadek, mamy ograniczony dostęp do konta w Allegro w celu ochrony przed przyszłymi nieautoryzowanych transakcji.
Sprawa numer ID: AL-883-472-569
Jest to przypomnienie, aby przywrócić swoje konto tak szybko jak to możliwe.
Proszę pobrać formularz dołączony do tej wiadomości e-mail i otwórz go w przeglądarce internetowej. Po otwarciu, zostanie wyposażony kroki, aby przywrócić dostęp do konta. Dziękujemy za zrozumienie, jak pracujemy, aby zapewnić bezpieczeństwo konta.
Zgodnie z regulaminem użytkownika Allegro, dostęp do konta pozostanie ograniczony, aż problem zostanie rozwiązany. Niestety, jeśli dostęp do konta jest nadal ograniczona przez dłuższy czas, może to doprowadzić do dalszych ograniczeń lub zamknięcia konta ostatecznego. Zachęcamy, aby przywrócić swoje konto Allegro jak najszybciej, aby uniknąć tego.
Dziękujemy za szybkie zajęcie się tą sprawą. Proszę zrozumieć, że jest to środek bezpieczeństwa przeznaczone do ochrony Ciebie i Twojego konta. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Z poważaniem,?
Allegro konto Dział Recenzja?
E-mail ID EB6728 Allegro
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
jakiś niger zbiera loginy![]()
Polska jezyk trudna jezyk :-)