I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
U mnie tez źle odczytuje numery seryjne na body kupionych przeze mnie w sklepie. na 1 body mam minus i numer seryjny od czapy, żadna z cyfr się nie pokrywa. Na 2 body końcówka numeru seryjnego to 2 a w programie pokazuje 1. Reszta numeru seryjnego się zgadza. Dziwne bo program w 2 przypadku nie pokazał minusa
Dokladnie tak jak piszesz, kolega cacyk powinien sprawdzic zanim cokolwiek napisze o jakimkolwiek sprzedawcy.
Masz tu uczciwego sprzedawcę, kupił 2 lampy
Lampa błyskowa Canon 580 EX II - używana (4716450416) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Lampa błyskowa Canon 580 EX II - używana (4716452121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
każda przebieg 40 tysięcy błysków według sprzedającego
u bartunia22 czytuję âużywana sporadycznieâ
Canon Speedlite 580EX II (4728244887) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja wiem każdy kombinuję jak może ale chociaż odrobina uczciwości się w tym należy
a skad wiesz, ze to ta sama lampa? jakis dowod? czy moze jestes zawistnym handlarzem z konkurencji ukrywajacym sie pod nikami: centurrion1 , centurrion2 , emidee , klex131 , klex997 , ktory nic nie moze kupic i odsprzedac??
a to akurat może być prawdą, wszystkie 18postów cacyka są związane tylko i wyłącznie z tym tematem i podobnymi (jakieś opinie o sprzedawcach, przekręty, kradzieże)
oczywiście NO OFFENCE CACYK![]()
SONY
salas: to jest wiecej niz pewne, cacyk - chlop cisnie po konkurencji bo sam ma dramatciekawe, ktory to on?
![]()
trzeba po ip dojsc z jakiego miasta,potem to juz z gorki
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
tak nie ma co sie...cackac![]()