Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 06-10-2014 o 10:29
trzeba uważać na tę aukcję, sprzedający jeszcze mnie zapewnił że jest osobą uczciwą i że ma już kilku chętnych na kupno, nawet jedna osoba wpłaciła zaliczkę ale on może ją oddać jeżeli tylko zdecyduję się na kupno
Sciem. Omijac ta aukcje szerokim lukiem
A kto z Was ma ochotę na 5d mk2 za 2400zł. Canon eos5d mark2 MszczonĂłw ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl).![]()
Co najmniej dziwne ogłoszenie. Radzę uważać.
czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)
Ja bym się obawiał tego "wyroku baterii", co będzie jak się okaże że to długa odsiadka.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nikt normalny chyba nie kupuje zaocznie na OLX. To wszystko wygląda na oczywisty przekręt![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
bolek ,na jakie numery się dają ludzie nabrać to przechodzi ludzkie pojecie
tablica to pikus
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
ludzie wypłacają kwoty idące w setki tysięcy złotych i przekazują obcej osobie tylko dlatego że ktoś zadzwonił...
dlaczego nie mają "kupować" na olx.pl![]()
sprzedałem już na tablicy kilka aparatów/obiektywów w cenach od 300 do 2000zł i przelewali mi na konto i 300zł i 2000zł TAK PO PROSTUpo kilku mailach kasa na konto O_O
Zawsze po transakcji mówię tym ludziom, żeby uważali, bo mogą źle trafić![]()
SONY