Tego tzn którego?
Tego tzn którego?
Program Ochrony Kupujących - regulamin to sobie przeczytaj - bolek wrzucał wcześniej
kilka stron wstecz
Informacje o Użytkowniku jasiewicz775 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Canon 17/2.8 TS-E Ideał jak nowy Gwara
Interfoto: Canon 17/2.8 TS-E Ideał jak nowy Gwara (4200194814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jak można atrakcyjnie zareklamować swój towar![]()
Nie wiem jak Allegro, ale bank wcale nie musi podawać do kogo należy konto... ze względu na ochronę danych osobowych... chyba, że coś się ostatnio zmieniło i banki udzielają takich informacji na każde zawołanie Policji, w co wątpię.
Taką decyzję wydaje sąd i dopiero gdy ten uzyska podstawę do wydania takiej decyzji to Policja może coś działać...
Jeśli konto jest w Polskim banku to pół biedy, gorzej jak taki oszust ma konto na Kajmanach albo jeszcze w jakimś Belize...
Jeśli przez Program Ochrony Allegro kasy nie odzyskasz, to licząc na naszą Policję nie wygrasz...
EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)
--==<<Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią>>==--
Prokurator może zwolnić bank z tajemnicy.
tyle że nawet jak zwolni - nie musi to skutkować ani ustaleniem kim jest oszust ani tym bardziej jego zatrzymaniem...
konto może być na słupa
finalnie poszkodowanym pieniądze odda POK tyle że to chwilę potrwa
Witam
Nie wiem czy to się kwalifikuje do tego topic'a ale natknąłem się na taką aukcję :
Canon EF 24-105/4L IS + BOX + UV - GWARANCJA Łódź (4215289854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
W opisie "Obiektyw kupiony w Fotojoker w styczniu 2014r." i dalej "Zdjęcia są mojego autorstwa."
Natomiast w zakończonych znalazłem podobną - w zasadzie identyczną:
Canon EF 24-105/4L IS + BOX + UV - GWARANCJA Łódź (4180883190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z tą różnicą, że : " Obiektyw kupiony w EURO RTV w sierpniu 2013r. "
A zdjęcia jakby te same.
Wygląda dziwnie?
Nigdy nie sądziłem, że mój rodzony brat może trafić tu na tapetę
afoka, tak się składa, że 24-105 zakupiony w tym roku jest moją własnością i poprosiłem brata żeby wystawił go na allegro. Ten z 2013r był jego ale nie sprzedał się i postanowił go zostawić. Masz rację, zdjęcia są takie same, mój błąd bo sam mu powiedziałem, że nie ma sensu coś zmieniać bo oba wyglądają identycznie jak nowe w stanie sklepowym. Gdybyś chciał wiedzieć coś więcej lub wylegitymować mnie z dowodu zakupu i zgodności daty na karcie gwarancyjnej z tą na fakturze ( na dwóch dokumentach te same pieczątki fotojoker) to jestem do dyspozycji. Za brata mogę ręczyć a wiem, że sprzęt foto jaki posiada jest zawsze w stanie nie do odróżnienia od nowego, zresztą jak i mój.
Ostatnio edytowane przez horak ; 06-05-2014 o 08:03