Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez Przemasl1985 Zobacz posta
    Kuba1 co za jeleń kupił 17-40L używane za więcej niż 2799? przecież za 2900zł można kupić nówkę ze sklepu. Za 2799 to żadna dobra cena, stówę dokładasz i masz święty spokój.
    Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    JAK WYŻEZJ
    17-40 to się kupuje za 1700zł używkę a nie za 2700 lol?
    Jakim cudem sprzedałeś drożej?
    Hmm, daję głowę, że w momencie zamieszczania mojego wpisu, z przodu ceny była jedynka.. Albo byłem bardzo zmęczony, ale przecież aktualna cena jest prawie normalną ceną sklepową, więc na czym miałaby polegać podejrzaność tej aukcji? Jestem pewien, że było 1799 - widocznie gość dostrzegł pomyłkę i poprawił. Ja swój ('2011) sprzedałem bardzo szybko za 2199. Było w tym czasie wiele ofert za 1700, ale wyświechtanych starych repci, albo "bez pudełka i papierów..". Raz sam obejrzałem z ciekawości tzw. idealny stan 135L ..z przednią soczewką przecieraną rękawem. Nie mówię, że zawsze tak jest, ale trochę przeglądam oferty i widać już zwykle po zdjęciach co jest sprzedawane.

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez Kuba1 Zobacz posta
    Hmm, daję głowę, że w momencie zamieszczania mojego wpisu, z przodu ceny była jedynka.. Albo byłem bardzo zmęczony, ale przecież aktualna cena jest prawie normalną ceną sklepową, więc na czym miałaby polegać podejrzaność tej aukcji? Jestem pewien, że było 1799 - widocznie gość dostrzegł pomyłkę i poprawił.
    Kuba1 jest dokładnie tak jak napisałeś, sprzedawca poprawił cenę o 1kpln i teraz ta cena nie jest już podejrzana

Uprawnienia umieszczania postów