Wytłumaczę ten wpis. Wiele osób czeka na kolejne moje imprezy i mnie "nęka" na PW (Marie się "wstrzeliła" idealnie ze swoim PW) kiedy zrobię kolejną. A ja robię ich mało, 2-3 w roku. Na sąsiednim forum, plener zrobiony we wrześniu (za niewiele niższą cenę) rozszedł się w 3 dni. Czwartego dnia to już wpisywałem ludzi na liste rezerwową. Tu na razie cisza. Na razie informacja o tych warsztatach jest wyłącznie na forum canona, macie priorytet. Tak będzie przez pewien czas, potem ogłoszenie pójdzie szerzej, o ile tu nie będzie dostatecznie wielu chętnych. Nie wiem dlaczego nie ma tu jeszcze 10 innych wpisów, czy sprawy systemu foto odgrywają jakąś rolę? Na plenerach zupełnie to nie ma znaczenia. Ba, wręcz przeciwnie, ludzie z ciekawością oglądają sprzęt "konkurencji" (bo swój to raczej znają) a rozmowy są przyjazne, wręcz odwrotnie niż w forumowych wojenkach międzysystemowych. Ja nie jestem ich zwolennikiem i m.in dlatego tu organizuje te warsztaty. Na tym forum mam całkiem duży staż, nie jestem osobą znikąd i mnóstwo osób zna mnie w realu, korzysta z mojego studia itd.
Trochę może nie najlepiej, że nie zacząłem się tu dać poznawać robiąc pierw imprezy "masowe". Ale na takie przyjdzie czas dopiero za mniej-więcej pół roku. Szkoda mi było tracić czas, robię prawie replay (bardzo dobrej) imprezy z września wykorzystując przetarte już ścieżki.
Kurcze nie piszcie mi takich laurek bo ludzie w nie nie uwierzą
Twój trwający kurs ... Strasznie długo nie możesz dojść do mnie do studia, mimo nieustającego zaproszenia. Nawet modelkę ci załatwię
Co do błyskania. Ja faktycznie tego uczę. Zabiorę na warsztaty swoje lampy - Elfo i Ring Quantuuma, Sekonica 758DR i Pocket Wizardy. Będziecie m.in na tym pracować, z moją pomocą. Ale głównym szkolącym nie jestem ja, ale Fetish. Wszyscy go kojarza bardziej z foto w świetle zastanym, ale on tez "błyska" i tego też będzie uczył. W marcu dni sa już dłuższe. W dworze pokoje są całkiem widne, jest w dodatku coś w rodzaju oranżerii mającej okna z 3 stron. Niektóre z pokoi mają okna na 2 scianach. Sporą część dnia będziemy pracowali na świetle zastanym (jak kto che to se pobłyska, nie ma zakazu)