Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Plener Dwór Luboradza - od portretu do aktu, 12-15 kwietnia.

Mieszany widok

Domyślnie

Poproszę moda o zmianę tytułu i sporej części treści pierwszego postu.
    Nową treść dam na PW, zaznaczając jakie fragmenty mają być przeedytowane.
    To chyba konieczne, bo tytuł wątku się nie będzie zgadzał z dotychczasową zawartością pierwszego postu, a w dodatku nieaktualna zawartość może odebrać chęć czytania dalej i dotarcia az tutaj

Nowy tytuł -
    Plener Dwór Luboradza - od portretu do aktu, 12-15 kwietnia.

Wobec dość małego (eufemizm) odzewu na forum postawiłem wątek na forum sąsiednim. Były tam też tylko 3 osoby chętne, więc nadal ciut mało. Dostawałem tam jednak sporo korespondencji na PW by zmienić termin na trochę późniejszy (cieplej, dłuższy dzień) no i by się zmieścić z ceną w 1 tys. Licząc więc tak od końca musiałem zrezygnować z tego by były to warsztaty z fetishem, bo to była największa pozycja w wydatkach. Zredukowaniu uległa też fryzjerka i stylistka. Ilość modelek - bez zmian (cztery lub pięć przy odpowiednio 16 bądź 20 uczestnikach) , podobnie jak stylistki (dwie). No i ja ze sprzętem studyjnym też będę, oczywiście.
    Po tych redukcjach zszedłem do 990 zł brutto, 390 zł za noclegi i 600 zł za część plenerowo-warsztatową. Proszę o wpłaty 600 zł do 20 marca
    O tych zmianach napisałem na sąsiednim form wczoraj wieczorem no i ... w kilka godzin jest 14 nowych chętnych. Aktualna lista wygląda tak:

Lista chętnych 12-15 kwietnia:
    0. Jacek_Z - Jacek – Bydgoszcz
    1. Marie - Mariola - Gdynia
    2. nikonista02 - marek - Bydgoszcz
    3. mistrall - Łódź

4. leon_gd - Leszek - Gdańsk
    5. TOP67 - Tomek - Wrocław
    6. wbas78 - Waldek - Bydgoszcz
    7. Greem - Adam - Bydgoszcz
    8. Shortee - Łukasz - Bydgoszcz
    9. fafniak - Marcin - Warszawa - decyzja w 100% w pierwszych dniach marca
    10. RobertMiernik - Robert - Rzeszów - określi się w połowie marca
    11. R3Dsun - Kasia - Anglia
    12. photofun - Piotr - Gdańsk - okresli się na przełomie luty/marzec.
    13. gringo222 - Warszawa
    14. skuter41 - Piotr - Łodź
    15. clusca - Maciej - Gdańsk
    16. Riki - Ryszard - Gdańsk
    17. oper - Warszawa - kilka dni na załatwienie urlopu.
    18.
    19.
    20.
    rezerwowi:
    21.
    22.
    23.
    24.

wytłuszczono wpłaty

Jeszcze jeszcze trochę miejsc, ale tylko kilka, a zapisy są na dwóch forach. Będą się wiec w kwestii pierwszeństwa liczyły teraz godziny wpisu.
    Sądzę, że kilka osób się wykruszy, więc spokojnie bez paniki. Nie wpisujcie się na zapas.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 21-02-2012 o 21:35
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Domyślnie

Proszę o dopisanie do listy, wstępnie się zapisuję. Do końca lutego dam odpowiedź.

Domyślnie

Ja tylko informacyjnie: warsztaty się odbyły. Po zmianie założeń szybciutko uzbierało sie 20 chętnych (było nawet jeszcze więcej chętnych - rezerwowi).
    Nawet pogodę mieliśmy niezłą, choć zakładałem sesje we wnętrzach, to trochę robiliśmy także na zewnątrz.
    Ludziska nawet zadowoleni (obecni tam canonierzy także). W każdym razie tak komentują imprezę: www.new.jjstudio.pl/photos.php?id=25
    a zdjęcia pomału zaczynają się pokazywać tutaj: www.galeria.jjstudio.pl/index.php
    Zachęcam na przyszłość, bo szykują się następne warsztaty, kursy, plenery. Info o tym niedługo na forum. (Toskania w czerwcu - plener krajobrazowy)
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 25-04-2012 o 00:12
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Uprawnienia umieszczania postów