Poproszę moda o zmianę tytułu i sporej części treści pierwszego postu.
Nową treść dam na PW, zaznaczając jakie fragmenty mają być przeedytowane.
To chyba konieczne, bo tytuł wątku się nie będzie zgadzał z dotychczasową zawartością pierwszego postu, a w dodatku nieaktualna zawartość może odebrać chęć czytania dalej i dotarcia az tutaj
Nowy tytuł -
Plener Dwór Luboradza - od portretu do aktu, 12-15 kwietnia.
Wobec dość małego (eufemizm) odzewu na forum postawiłem wątek na forum sąsiednim. Były tam też tylko 3 osoby chętne, więc nadal ciut mało. Dostawałem tam jednak sporo korespondencji na PW by zmienić termin na trochę późniejszy (cieplej, dłuższy dzień) no i by się zmieścić z ceną w 1 tys. Licząc więc tak od końca musiałem zrezygnować z tego by były to warsztaty z fetishem, bo to była największa pozycja w wydatkach. Zredukowaniu uległa też fryzjerka i stylistka. Ilość modelek - bez zmian (cztery lub pięć przy odpowiednio 16 bądź 20 uczestnikach) , podobnie jak stylistki (dwie). No i ja ze sprzętem studyjnym też będę, oczywiście.
Po tych redukcjach zszedłem do 990 zł brutto, 390 zł za noclegi i 600 zł za część plenerowo-warsztatową. Proszę o wpłaty 600 zł do 20 marca
O tych zmianach napisałem na sąsiednim form wczoraj wieczorem no i ... w kilka godzin jest 14 nowych chętnych. Aktualna lista wygląda tak:
Lista chętnych 12-15 kwietnia:
0. Jacek_Z - Jacek – Bydgoszcz
1. Marie - Mariola - Gdynia
2. nikonista02 - marek - Bydgoszcz
3. mistrall - Łódź
4. leon_gd - Leszek - Gdańsk
5. TOP67 - Tomek - Wrocław
6. wbas78 - Waldek - Bydgoszcz
7. Greem - Adam - Bydgoszcz
8. Shortee - Łukasz - Bydgoszcz
9. fafniak - Marcin - Warszawa - decyzja w 100% w pierwszych dniach marca
10. RobertMiernik - Robert - Rzeszów - określi się w połowie marca
11. R3Dsun - Kasia - Anglia
12. photofun - Piotr - Gdańsk - okresli się na przełomie luty/marzec.
13. gringo222 - Warszawa
14. skuter41 - Piotr - Łodź
15. clusca - Maciej - Gdańsk
16. Riki - Ryszard - Gdańsk
17. oper - Warszawa - kilka dni na załatwienie urlopu.
18.
19.
20.
rezerwowi:
21.
22.
23.
24.
wytłuszczono wpłaty
Jeszcze jeszcze trochę miejsc, ale tylko kilka, a zapisy są na dwóch forach. Będą się wiec w kwestii pierwszeństwa liczyły teraz godziny wpisu.
Sądzę, że kilka osób się wykruszy, więc spokojniebez paniki. Nie wpisujcie się na zapas.