Bo to nie jakaś zaprzyjaźniona tylko Dramex jeden z 2-3 oficjalnych kupców Kinga od nich kupuje Action, AB i inni ....
Bo to nie jakaś zaprzyjaźniona tylko Dramex jeden z 2-3 oficjalnych kupców Kinga od nich kupuje Action, AB i inni ....
moja zaprzyjazniona to wlasnie Action ;-)Zamieszczone przez popmart
Domyślałem się Action lubi się przyjaźnić ze wszystkimi ....![]()
Czy różnice w prędkości czy też jakości kart Kingstona i SanDiska są aż tak duże żeby różniaca w cenie przy 2GB kartach było aż 200 zł? Taka różnica przynajmniej wychodzi z linków podanych wcześniej Kingston 50X i SanDisk Extreme
wiesz kwestia roznicy jest wzgledna wcale nie uklada sie to liniowo... masz porownanie (nie samochodowe ;-) ) Tamron 28-75/2.8 i canon 24-70/2.8 jakosc zdjec podobna, a cena?
róznaica jest ale na 20/30D i 5D były linki......choc trzeba przyznać że króluje Sandisk ale przeciętnie King elite Pro jest ok
niestety jak to napisał kolega 225 PLN za CF 2gb king Elite bo dołek idzie w góre (tu posypały się niecenzuralne słowa pod adresem sami wiecie kogo)
no i w końcu mamy spadek cen...:-PZamieszczone przez popmart
20Dset
maj łeb...
no i mam 2GB CF wiekszość wypraw 1-2 dniowych obędzie się bez Data Banku (w sumie 328/2G+79/512=407 Raw + najmniejszy Jpg) Uraaa
Ale kartę 2G mój data bank (level) zgrywa w 33minufff a baterie pozwolą zgrać max 2-3 zapełnione karty
Karta jest szybka co szczególnie widać w moim 300D znacznie lepiej "uwalnia" Bufor aparatu niż 512 (taka sama)
cos długo.. to chyba nie obsługuje USB 2.0? Ja mam tak jak podłączam Apacera bezpośrednio do aparatu. Jak zastosuje czytnik kart CF to z 5 minut trwa transfer..Zamieszczone przez popmart
NO moj zczytuje 1GB w niecale 3min ;-) .Zamieszczone przez popmart
Nie wiem jak 2GB bo jeszcze nie posiadlem owej.
Jesli Sandisk nie zejdzie z cena tak jak Kingston to pewnie kupie druga ElitePro - nie widze sensu placenia ponad 100zl wiecej za te sama pojemnosc i podobna wydajnosci - mowa o ULtra II.
5D + L