Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Canon 5D - poszukuję lustra

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

szczerze... usuń klej albo zamaluj na czarno... sprawdź czy oby na pewno nie odpadło lustro - jeśli jednak odpadło wyślij do ASO i masz spore szanse że wymienią

były opisywane przypadki gdy ktoś sobie coś podklejał a i tak wymieniali

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Em Es Zobacz posta
    szczerze... usuń klej albo zamaluj na czarno...
    Jeżeli zamierzasz tak zrobić to dalsze opisywanie tego w tym wątku chyba nie wyjdzie na dobre sprawie, bo w końcu po sąsiedzku jest "Autoryzowany Serwis Canon - CSI FOTO I VIDEO" ;-) Ale może Panowie z Żytniej tego nie czytają...

Cytat Zamieszczone przez szalat Zobacz posta
    Naprawiacz: szkoda, trochę nie uśmiecha mi się płacenie za całego mirrorboxa kilkuset USD.
    Eee, aż tyle to pewnie nie, choć pewnie cały koszt naprawy pod 1k PLN może podejść...
    Ostatnio edytowane przez Joshec ; 15-01-2012 o 20:40

Domyślnie

Eee, aż tyle to pewnie nie, choć pewnie cały koszt naprawy pod 1k PLN może podejść...
    Tym bardziej nie chcę go do naprawy dawać, właśnie rozebrałem korpus żeby przyjrzeć się dokładniej uszkodzeniu. I tak na razie szukam tego lustra.

Jeżeli zamierzasz tak zrobić to dalsze opisywanie tego w tym wątku chyba nie wyjdzie na dobre sprawie (...) Ale może Panowie z Żytniej tego nie czytają...
    Nie wiem dokładnie dlaczego, ale po tym co naczytałem się na forach nt. wszystkich "Autoryzowanych Serwisów" (piszę w cudzysłowu, ale bez ironii), nawet nie myślę, żeby się do nich udać.

Domyślnie

Dla ścisłości:
    nie mam nic do żadnego serwisu (tak gdyby ktoś mógł poczuć się urażony poprzednim postem), po prostu wymiana lustra czy mirrorboxu nie stwarza dla mnie problemu, nie muszę jej zlecać.

Domyślnie

Sprawa rozwiązana, aparat naprawiony bez udziału osób trzecich. Zostało mi tylko ustawienie lustra i AF ale to w wolnej chwili.

Gdyby kogoś interesowały szczegóły naprawy mogę się podzielić.

Uprawnienia umieszczania postów