Micles - kwadrat może być, ale nie było nigdzie napisane, że musi - przynajmniej nigdzie tego nie znalazłem.
Micles - kwadrat może być, ale nie było nigdzie napisane, że musi - przynajmniej nigdzie tego nie znalazłem.
5D III + 60D
S8/3,5 + T11-16/2.8 + C24/1,4L + C50/1.4 + C85/1.8 + C70-200/2,8L
C430EXII + C580EXII
+ parę innych gratów :-)
Posty #12, #13 i #14 brzmią jak uzgodnienie warunków battle'a. I tak nie robi, jejka.
Ty zacząłeś mieszać, nie ustalając jasno warunków battle'a, bądź skończyłeś mieszać nie wytłuszczając ich później jako ogólnoprzyjętych.
Micles, w #22 sam przyklepałeś kwadrat.
Panowie i tak czas minął.
Tak. W #179 chciałem się upewnić, czy to jedyna forma, po czym zostałem zjechany za nieczytanie, przeczytałem i nie ma tam jasno określone, czy tylko kwadrat, ale można wywnioskować, że tylko, dlatego też wysłałem kwadrat, ale znalazł się ktoś, komu jednak kwadrat chyba nie pasuje (szczemat), no i od nowa w kółko Macieju.
Razem z moim wysłanym na ostatnią chwilę jest 17 zdjęć.
Battla wystawię w ciągu 24 godzin.
Dobranoc ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No to żeby dopełnić formalności i wyjaśnić mi o co ci chodziło, napisz czy :
a) dajmy 700px po dłuższym boku dla każdego ze zdjęć, czy to z bokami równymi, czy różnymi, żeby kwadraciarze nie byli pokrzywdzeni przez 2:3, które mogłoby mieć jeden z wymiarów >700px (bez sensu, bo 700x700 > 800x533 > 700x533)
b) dajmy 700px w kwadracie, żeby kwadraciarze nie byli dyskryminowani, a nieproporcjonalni jakoś się dostosują.
Ostatnio edytowane przez micles ; 29-01-2012 o 01:08