A coś się stao się?
A coś się stao się?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
A ja myślałem, że jeśli chodzi o spanie to najważniejsze jest jak sobie pościelisz :wink: Oczywiście z kim i gdzie też jest ważnym elementem snu
Też mi się tak zdarzało. Największą jednak przyjemnością było ściągniecie z nóg obuwia. Coś pięknego dla ciała - dla ducha już nie :wink:
Kojarzy kojarzy ....... tylko przez to, że mogą nas czytać także dzieci nikt o tym nie wspomina
A feeee![]()
Ostatnio edytowane przez Jago ; 22-01-2012 o 22:39 Powód: Automerged Doublepost
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Nic się nie dzieje,choćby coś czego nie ma......![]()
O samo spanie to może jak sobie pościelesz ma znaczenie, ale dla snu najbardziej istotną kwestią zostaje co mamy pod głową. I tak jedni preferują małego jaśka o proporcjach boków 4:3, inni jeszcze średnią poduszeczkę w kwadracie 6X6. Generalnie im poduszka bardziej miękka i większa tym głębia ostrości mniejsza a sen bardziej odrealniony (tzw. senny bokeh). Zwróć uwagę - Japończycy podkładają sobie cegły pod głowę i sny ich strasznie wyraźne są. Dlatego przodują w tych wszystkich technologiach.
A my Polacy :smile: "szable do boju. lance w dłoń..."
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
clicknij nic z wizją nananana
Ostatnio edytowane przez janmar ; 22-01-2012 o 23:08
Ja zmodyfikowałem swoje buty. Poprosiłem aby znajomy pisarz przeniósł mnie gospodarczo na baterię przeciwpancerną. Wyfasowałem odpowiedni model i poszedłem do szewca aby zmienił podeszwy z traktorów na zwykłe płaskie i zwęził cholewki ponieważ jak były za luźne obcierały łydki. Takie buty wkładało się ułamek sekundy dlatego też zdejmowało się przy każdej nadarzającej się okazji. Japończycy to śpią na gołej podłodze. Wiem bo syn mojego znajomego to studiował i razem praktykowali.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
To się zdarza,kury to na przykład nic sobie nie robią z butów i też śpią na podłodze.....
Usuwamy więc z klatki podłoże i wyścielamy podłogę czystym papierem. ... Gatunek kury, indyki, przepiórki japońskie. .... Objawy; ptak często ziewa, dużo śpi, jest wrażliwy, gdy mu się przeszkadza, przeciąga się, często biegnie po jedzenie i ...na,na,na,na.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 22-01-2012 o 23:07