dinderi ,masz drugie miejsce za zdjęcie testerem ciążowym którego też" nie ma ",równie doskonałe jak zdjecia Sergiusza.
Sergiusza zdjęcie wywołało większe zainteresowanie oraz dyskusję,a tym samym zasłużone pierwsze miejsce za "NIC"
dinderi ,masz drugie miejsce za zdjęcie testerem ciążowym którego też" nie ma ",równie doskonałe jak zdjecia Sergiusza.
Sergiusza zdjęcie wywołało większe zainteresowanie oraz dyskusję,a tym samym zasłużone pierwsze miejsce za "NIC"
Ostatnio edytowane przez janmar ; 21-01-2012 o 12:09
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Trochę się pogubiłem.
To już po rozdaniu nagród.
Znaczy - koniec konkursu ?
Wręcz przeciwnie ,jeszcze się nie zaczął.
Moje posty to "Coś czego nie ma czyli nic "
i tak to traktuj.
Trochę się pogubiłem.również.
Koniec mojego OT
Nieostre,więc wzialem Go za Ciebie.Ech te autoportrety,nieostre niestety..Wnoszę sprzeciw, zdjęcie testerem ciążowym zrobił Jacek.
Zmykam sprzątać zanim mnie Łukasz zabije..
Ostatnio edytowane przez janmar ; 21-01-2012 o 12:30
chociaż nie zapisałam się do konkursu poproszę grzecznie o trzecie miejsce pozakonkursowe:-P
http://img855.imageshack.us/img855/6531/084oo.jpg
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Hmmm...Coś w tym jest
Dyskwalifikujemy.
dawno się tak nie uśmiałem, Januszu, linkiem o nic you made my day,
można się jeszcze wpisać? :> fajna odskocznia od sesji, zwłaszcza że nic to w głowie siedzi i wyjść nie chce
Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....
Battle trwa......
I zapewne jak nic ,pojawią się zdjęcia które jak myślę niczego nie wniosą
bo co może wnieść coś czego nie ma![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 22-01-2012 o 00:42
Moje zdjęcie dzisiaj w nocy widziałem we śnie. Nigdy nic mi się nie śni. Nie miałem aparatu ale zabiorę dzisiaj. Jak widzisz sprawę traktuję bardzo poważnie.
PS w zeszły weekend przegadałem parę godzin w temacie niczego na zdjęciach. Zresztą nie pierwszy raz.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 22-01-2012 o 00:51
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.