Słuchajcie mam problem. Wymontowałem matrycę celem przycięcia jej do kwadratu, ale boję się ją pokaleczyć. Czym lepiej wykonać operację: nożem do szyb czy laubzegąDodam że czas pracuje na moją niekorzyść - o tej porze roku szybko się ściemnia
![]()
Słuchajcie mam problem. Wymontowałem matrycę celem przycięcia jej do kwadratu, ale boję się ją pokaleczyć. Czym lepiej wykonać operację: nożem do szyb czy laubzegąDodam że czas pracuje na moją niekorzyść - o tej porze roku szybko się ściemnia
![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ja mam łatwiej bo mam kwadrat w menu. Wystarczy jak plastrem celownik obkleje...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Wchodzę w NICość. Temat trudny, ale spróbuję nic nie sfotografować ;-)
1. Sergiusz
2. micles
3. jacek
4. Dindek
5. Waldek
6. najeli
7. namoamo
8. KUBAwo
9. Janusz Body
10. szczemat
5D III + 60D
S8/3,5 + T11-16/2.8 + C24/1,4L + C50/1.4 + C85/1.8 + C70-200/2,8L
C430EXII + C580EXII
+ parę innych gratów :-)
Czy konkursu dotyczy ograniczenie o ramkach - że nie ma ich być? Pytam, bo mam pomysł na zdjęcie w odcieniach białegoi chciałbym oznaczyć, gdzie kończy się tło i zaczyna obrazek.
Wydawało mi się, że gdzieś takie ograniczenie widziałem, ale teraz nie mogę znaleźć.![]()
Jeśli myślisz o białym kwadracie na białym tle - to już było.
http://www.canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11
pkt.7.
Ramka to w zasadzie jest już coś, ale dla kogoś to może być nic...więc nie wiemNiech starsi zabierają głos
![]()
Jestę fotografę
też mi chodziło to po głowie ale odpadło w przedbiegach
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Nie udziwniajmy bo przestanie być NIC. Ma być NIC a nie ramki. :-) NIC też może być piękne.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Ważne żeby nie był to rydz
OK - ramki nie mogą być![]()
Jestę fotografę