Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
Mam nadzieje, że nikt z Was nie popsuł żadnego ślubu. Panowie specjaliści ;-)
Mi się nie udało jeszcze żadnego popsuć :P

Cytat Zamieszczone przez najeli Zobacz posta
Ja bym wolała iść do Steczkowskiej niż do fotoziutka za 300zł ;-)
Tam jest cała ekipa, nie pozwolą na zepsucie tych zdjęć :P
Zresztą... jak masz ładnie wystylizowanych ludzi z dobrym makijażem, oświetlenie Ci ktoś ustawi, sprzęt masz najwyższej klasy (gdzieś ją widziałam z cyfrowym hasslem), i masz jeszcze minimalny zmysł estetyczny, to CIĘŻKO to zepsuć.

Biorąc cały przekrój fotografii ślubnej, która aktualnie jest dostępna na rynku, myślę, że te zdjęcia będą powyżej przeciętnej. Pomijając ile w tym jest zasługi samej Steczkowskiej.

Ale na jej miejscu zrobiłabym dokładnie to samo. Ona mocno się napracowała na samym początku żeby się przebić jako piosenkarka, udało jej się, nie wiem co by miało jej bronić odcinać kupony od tej sławy?!

PS. Może tez jak ludzie zobaczą, ile sprzętu, szpeju i przygotowań trzeba, to nie będą tak lecieć do ziutków z kitem ;-)
To nie sprzęt robi zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Droga koleżanko powinnaś już o tym wiedzieć :P No i chciałbym zobaczyć kogokolwiek ze średnim formatem fotografującym w kościele hehehe

I gdzie Wy chcecie oświetlenie rozstawiać podczas reportażu fotograficznego ? Bez znaczenia jest to czy robimy ślub czy akcję z pożaru nie masz jak ustawić oświetlenia :P

I co ma sława jako piosenkarka do robienia fotografii i efektów z tym związanych ?

Ps. Nie liczyłbym na to, żeby ktokolwiek się przejął tym ile sprzętu do tego potrzeba...
Cóż ciekaw jestem efektów jej pracy.