Cytat Zamieszczone przez Hom_er Zobacz posta
w sumie, jak dla mnie (nie lubię sportu) nic ciekawego Ot takie pstrykanie na trasie ;(

jeśli już, to coś ciekawego jest w zdjęciu 4 - choć kadr (inne też) strasznie ciasny.
To właśnie było takie zwykłe pstrykanie na trasie - teraz pytanie co mam zrobić następnym razem żeby to zwykłe pstrykanie było czymś więcej?

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
No niestety nic z tych rzeczy
W tym secie najważniejsze jest nie to co jest, tylko to czego nie ma. A brakuje zdjęcia zwyciężczyni (domyślam się że to była Włoszczowska) w wiadomym geście przekraczającej linię mety. Ale gazet sportowych to już wieki nie przeglądałem więc mogły się trendy pozmieniać :smile:

Pozdrawiam.
Zgadza się wygrała Pani Maja - zdjęcia takiego zrobić nie mogłem stojąc tam gdzie stałem jako zwykły pstrykacz bo wszyscy PRO zasłonili mi widok :sad:
Szczęście miałem takie, że zwyciężczyni zatrzymała się tuż przede mną, ale i tak chwilę później znów reporterzy zasłonili wszystko.. ot życie niedzielnego fotografa.
7

To może idąc za ciosem tym razem kilka kadrów z DH
wiem wiem... kadry pewnie za ciasne, ale jakoś tak mi się wtedy podobało patrząc na wyświetlacz...

8

9

10