Jeżeli żaden znajomy nie ma to idź gdzieś gdzie będzie można go odpalić. Jakiś salon, czy MM.
Jeżeli żaden znajomy nie ma to idź gdzieś gdzie będzie można go odpalić. Jakiś salon, czy MM.
celuloid warrior
oprogramowanie się nie boję.
tylko, czy nie wydam niepotrzebnie pieniądze na aparat foto?
tego sie tylko boje... generalnie i tak pewnie go kupie.
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
hehe, na razie z waszej dyskusji wynika, że najlepszy aparat to taki, który mają inne komórki - nie akurat ta posiadana. innymi słowy: oj, kiepskie są te aparaciki. ;-)
no ale niestety, taka jest prawda, to nie są aparaty foto, tylko urządzenia rejestrujące pozwalające udokumentować chwilę. do tego android, symbian - też nie do końca działające, jak powinny.
dlatego swojego smartfona wyrzuciłem jakiś czas temu i powróciłem do "starego" telefonu firmy, która trzy dni temu przestała istnieć. polecam innym. a zdjęcia robi....... takie same jak wszystkie inne komórki.![]()
![]()
pozdro.,
m.
słuchawki też się rozwijają i będą oferować lepsze wyposażenie sprzętowe
myślę, że dzisiejsza nokia N8 jest lepsza od starych aparatów cyfrowych.
mało tego pewnie obraz wypluty w pewnych sytuacjach będzie do zaakceptowania.
nie utracimy chwili ponieważ telefon (raczej) zawsze mamy przy sobie.
on ma być tylko kołem ratunkowym a nie wyposarzeniem w konkretnym zdarzeniu na które sie przygotowaliśmy.
a jego parametry sugerują, że powinien być najlepszym wyborem
tylko, czy tak jest.. oto jest pytanie
![]()
Najlepszy aparat to taki jaki mamy przy sobie. Mi w komórce nie potrzebny super sprzęt byle dało się szybko wysłać mmsa np. w celu potwierdzenia zakupu itp. Używałem chwilę iPhona i jak na telefon ładne robi fotki, ale aparatu nie zastąpi.
"nie utracimy chwili ponieważ telefon (raczej) zawsze mamy przy sobie."
i co będzie jak stwierdzimy klepiąc się po kieszeniach, że mamy tylko telefon
mi się czasami wydaje, że najlepsze fotki z imprez.. mam właśnie z czyjegoś telefonu.