lubię to straszniezarówno dziewczyny ładne, jak i same zdjęcia... no jest oko, jest technika... kurczę, sporo muszę się jeszcze nauczyć. dawaj więcej!
lubię to straszniezarówno dziewczyny ładne, jak i same zdjęcia... no jest oko, jest technika... kurczę, sporo muszę się jeszcze nauczyć. dawaj więcej!
Jakiś czas temu (spory czas temu) zamieściłam tutaj swoje zdjęcia, ale potem jakoś ucichłoChciałabym usłyszeć słowa krytyki, rady, ponieważ mam wrażenie, że stoję w miejscu. Z racji tego, że tak długo mnie nie było: hej, jeszcze raz!
5.
6.
7.
8.
Akurat ta sama modelka, ponieważ dużo z nią współpracuję i tak wyszłoW przyszłości będzie większa różnorodność.
Z ostatniego zestawu najbardziej lubię ostatnie zdjęcie.![]()
1 i 4 bardzo fajne!
Najmniej mi się podoba 3, coś mi tam nie gra jak na nie patrzę i ciężko mi określić co, nie jest złe tylko po prostu coś mi osobiście nie pasuje![]()
1, 6 i 7 zdecydowanie podobają mi się. Może w 7 odrobinkę więcej bym miejsca zostawił od dołu... Ale i tak mi się podoba.
Meel, mi to się bardzo podoba. hgw czy to sprzęt, czy obróbka, ja tak nie potrafię![]()
Moje blog.dobert.pl
4 to moj no1![]()
Ta obróbka to jakiś preset?