i z końcówką max f2.8
i z końcówką max f2.8
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
jednak albo raczej niestety moje przeczucia się sprawdziły,
g1x wrócił do oferty eurortv w wyższej o 500zł cenie (2999zł) , a nasze zamówienia olali.... znaczy się anulowali, tak nie postępuje "gigant na rynku" żadnej propozycji z ich strony aby wybrnąć godnie z tej sytuacji, odechciało mi się zakupów u nich a kupiłem tam już niemało.
Cena paranoiczna, biorac pod uwage lustrzanki Canona i to co oferuje konkurencja bez lustra, za g1x mozna dac 1,5 - 2 tys. a i to tylko na zasadzie frycowego za nowosc...
aby zakup miał sens cena powinna być nie wyższa niż 2500 i to na początku sprzedaży, a później powinna naturalnie spadać, płacić za g1x więcej niż za Panasonica gx1 z kitem jest jak dla mnie bezsensem
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dla mnie badziew, pakować się w aparat z tak ciemnym szkłem oznacza masochizm albo sorry bezmyślność wiedząc jaki jest wybór na rynku.
Można wiedzieć jaki jest wybór aparatów z jaśniejszym,nie wymiennym obiektywem i taką matrycą?
ewentualnie wymiennymi obiektywami o takim zakresie ogniskowych?
Sebastian Małachowski