Tyle że to żadna wyrocznia.
Tyle że to żadna wyrocznia.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Czyli wszystkie inne programy poza Adobe to byle co- nie przesadzasz aby ździebełko
?
BTW:rozumiem że znasz jakiś magiczny sposób zobaczenia Raw-ów bez jpg.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie, ale jest to dosyć uniwersalny wspólny mianownik. W DPP sobie nie porównam rawów z G1X do D7000 przecież.
Do tego dochodzi (oczywiście IMHO) bardzo dobry algorytm fill light.
Dobrze wiesz o co chodziBTW:rozumiem że znasz jakiś magiczny sposób zobaczenia Raw-ów bez jpg.
PS: odnośnie tamtych sampli - niezłym miejscem do wykazania różnic pomiędzy matrycami jest pudełko z nićmi na tych samplach z DPreview. Po potraktowaniu fill lightem oczywiście![]()
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Zamówiłem-czekam
Super, czekam na pierwsze wrażenia i zdjęcia, wciąż waham się między canonem a fuji
Ostatnio edytowane przez gary ; 17-02-2012 o 14:01
Sebastian Małachowski
Za 2500 to chyba sam się skuszę
...a gwarancja ceny jest? żeby nie było niespodzianek z dopłatą.
Nic nie jest napisane że obowiązuje cena w dniu odbioru,myślę że taka pozostanie
noo pojawił się:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=...shot-g1-x-test
zabieram się do lekturki![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx3