Widzę, że dla niektórych ISO12400 może okazać się zjadliwe...ale ja z canonem ślubu nie brałem i nie dam się wydoić TĄ RAZĄ![]()
Widzę, że dla niektórych ISO12400 może okazać się zjadliwe...ale ja z canonem ślubu nie brałem i nie dam się wydoić TĄ RAZĄ![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Czy zwrócił ktoś uwagę jaką ten obiektyw ma minimalną odległość ostrzenia?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Za optycznymi:Tylko nie wiem czy liczone do przedniej soczewki czy do matrycyOstrość od : AF w trybie makro (szeroki kąt): od 20 cm![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Korzystając ze sposobności pracy niedaleko dużego centrum handlowego, zaszedłem do jednego z renomowanych sklepów z ''szerokim uśmiechem'', mając uciułane kilo euro zapytałem się kiedy będzie dostępny C. G1X w ich sieci czy w ogóle na naszym rynku - odpowiedz padła jak zimny kubeł wody wylany za kołnierz - może przed wakacjami ( skandynawia już ma info u przedstawicieli o datach dostaw jak i cenie - to tak tylko informacyjnie ) Czy my zawsze musimy być traktowani po macoszemu przez światowe koncerny ?((
http://www.prisjakt.no/category.php?k=97
Ostatnio edytowane przez cezarycezary ; 14-01-2012 o 12:23
Pierwsza jest Japonia, praktycznie na równi z USA, potem Kanada i ważniejsze kraje Europejskie czyli: UK, Niemcy, Francja a potem dopiero reszta.
ISO fajne, ale x100 jak widać ma lepsze, do tego też jaśniejsze szkło.
Chyba pojedynek się rozegra tylko na płaszczyźnie pieniężnej w moim wypadku między x100 a G1X
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
pojawiły się:
http://www.dpreview.com/galleries/re...review-samples
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
Ale video coś nie teges.