Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Rysy na lakierze?

Bywalec Awatar osasa
    Miasto
    Lubartów PL/Newport News VA

Domyślnie

Taniej?? WRX Sti od WRX? A how much?? hmmm.... Tak z ciekawosci...
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osasa
    Taniej?? WRX Sti od WRX? A how much?? hmmm.... Tak z ciekawosci...
    No napewno taniej jak w Polszczy

Ceny znajdziesz na odpowiednich stronach...

Zreszta...
    Nowy WRX STI 2.5 w Stanach cena na poziomie 35 kilodolarow (sugerowania 33, ale cos tam zawsze podatek... choc mozna wytargowac do pere tysiecy, wiec za 30 mozna czesto wyjechac od dealera w zaleznosci od talentow negocjacyjnych).

Cennik z polskiej strony, ten sam model... 47 kiloojro. Roznice kursow pewnie kazdy zna...
    W/g dzisiejszego kursu (3.17 dolar i 3.83 euro) i cen z cennika wychodzi na oko 180000 pln Polska i 105000 pln z USA... U niemcow dalej jest to 41 kiloojro (157000pln), wiec niewiele taniej.

Transport z usa raptem z 1000 dolcow, a clo nie kazdy musi placic Wiec tak czy siak jak przykombinowac mozna oszczedzic na drugi maly samochodzik dla zony. Chyba ze ktos utopi w eLkach
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 19-01-2006 o 18:59
    ...

Bywalec Awatar osasa
    Miasto

Domyślnie

Kurcze, Kuchatek, PM bym Ci wysłał, bo w końcu jakąś ekskomunikę na mnie nałożą, czy jak sie to nazywa;P Ale coś nie widze możliwości PM do Ciebie.
    Sprowadzić cos na mienie przesiedleńcze może obywatel USA? A legalni imigranci mają jakieś ulgi w tym temacie?
    Ostatnio edytowane przez osasa ; 19-01-2006 o 21:01
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Kurcze, Kuchatek, PM bym Ci wysłał, bo w końcu jakąś ekskomunikę na mnie nałożą, czy jak sie to nazywa;P Ale coś nie widze możliwości PM do Ciebie.
    Jak to nie ma Przyjdzie Vitez to Ci zaraz udowodni ze jest
    (na nicku sie klika i drugie z kolei)
    http://canon-board.info/private.php?do=newpm

Sprowadzić cos na mienie przesiedleńcze moę obywatel USA? A legalni imigranci mają jakieś ulgi w tym temacie?
    Wszyscy legalni (zielone karty i obywatele) moga z usa zabrac do Polski (pewnie innych krajow tez) na tzw. mienie przesiedlencze swoj dobytek... Z pewna doza rozsadku, teoretycznie po jednej rzeczy danego typu (nie 10 subarynek na raz)...

Aktualnie zmieniono przepisy i mienie z jednorazowego odnawia sie co trzy czy piec lat... Musial bym sie zapytac dokladnie znajomego jak wyglada po nowemu...
    ...

Bywalec Awatar osasa
    Miasto

Domyślnie

HA!!! To fajowo Jakiś "ludzki" ten kraj, i moherowych beretów nie ma
    No tak, mi sie ubzdurało ze na każdym poście jest link do PM... A jak już mnie oświeciło, i chciałem napisać ze wiem jak, to byłes szybszy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów