Hmm, popatrzyłem na tapetę i wpadł mi do głowy pomył: Czy da sie jakoś na kompie upiękrzyć lakier samochodu, wyeliminowac rysy?? Ma ktoś jakiś pomysł?
Hmm, popatrzyłem na tapetę i wpadł mi do głowy pomył: Czy da sie jakoś na kompie upiękrzyć lakier samochodu, wyeliminowac rysy?? Ma ktoś jakiś pomysł?
Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:
No ładnie, o to mi chodziło, musze to przetestowaćDzięki
![]()
Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:
Dbam przecież, a nie widać?? O prosze zdjatko![]()
A tak serio to tym lakierem było moje pytanko zainspirowane, mmm
Jak kupisz i wyjedziesz z salonu nie mysle zeby inaczej wygladal. A jak sie popsujeto zawsze mozna przemalowac na inny kolor... Znowu bedzie ladniutki
![]()
...
Ladna qrde ta nowa Impreza STI :grin: Sie zakochalem normalnie w tym gladziutkim lakierku![]()
podpis...
Może po Twojej stronie oceanuZamieszczone przez KuchateK
![]()
W sumie wartoZamieszczone przez osasa
Maja wieksze silniki i taniej
Chyba trzeba EOT zrobic![]()
...