Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Canon A75 problem z firmware???

Sapcio
    Guest

Domyślnie Canon A75 problem z firmware???

Mam problem z A75, po tygodniu uzytkowania aparat przestal prawidlowo funkcjonowac.
    Nie jestem w stanie zmieniac opcji, kasowac zdjec itd, przyciski przy LCD nie dzialaja. Po wlaczeniu aparatu jedynie moge robic zdjecia w trybie w jakim aparat sobie "jakos"ustala. Czy ktos sie spotkal z takim problemem??? Domyslam sie ze jest to problem z firmware-m poniewaz po przylaczeniu do komputera moge normalnie sterowac tym aparatem.

pozdrawiam sapcio

fantomasz
    Guest

Domyślnie

Czy sprzęt jest kupiony w Polsce i jest na gwarancji? Jeśli tak, moim zdaniem, powinieneś skontaktowac się z serwisem Canona. Nie jestem pewien, czy samodzielna aktualizacja firmware'u jest bezpieczna

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fantomasz
    Nie jestem pewien, czy samodzielna aktualizacja firmware'u jest bezpieczna
    Upewnij sie czytajac na stronie Canona instrukcje jak zrobic upgrade firmware'u .

Ser Cheese
    Guest

Domyślnie

czy taki upgrade firmware'u powoduje utrate gwarancji?
    i co wlasciwie moze dac jesli sprzet jest sprawny? jakies nowe opcje, badz poprawienie? cos ala patch?
    czy jesli wszystko jest ok, to lepiej nie mieszac

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ser Cheese
    czy taki upgrade firmware'u powoduje utrate gwarancji?
    i co wlasciwie moze dac jesli sprzet jest sprawny? jakies nowe opcje, badz poprawienie? cos ala patch?
    Nadal sie bede upieral ze wszelkie te informacje znajdziecie na stronie Canona.
    Skrotowe odpowiedzi: Nie; sprawdz na stronie Canona; sprawdz na stronie Canona; tak.

Uprawnienia umieszczania postów